13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialUn nou accesoriu pentru gadgeturile tale: Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810

Un nou accesoriu pentru gadgeturile tale: Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810

Logitech a lansat, luni, o tastatură compatibilă cu dispozitivele Windows, iOS şi Android, Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810. Dotat cu un layout conceput pentru Windows 8, tastatura reîncărcabilă utilizează conectivitatea Bluetooth pentru a se conecta cu până la trei dispozitive simultan. Tastatura se poate conecta la PC, tabletă şi smartphone şi poţi comuta uşor între acestea, doar prin apăsarea unui buton, potrivit unui comunicat remis romanialibera.ro.

“Utilizatorii folosesc mai mult de un dispozitiv de-a lungul unei zile şi dorim să le înlesnim tranziţia între ecrane cu ajutorul tastaturii Logitech Bluetooth Illuminated,” a precizat Mike Culver, vice preşedinte de brand development  în cadrul Logitech. “Tastatura combină funcţionalitatea şi design-ul de care utilizatorii se bucură atunci când conectează mai multe dispozitive simultan.”

Dispozitivul este subţire şi are un aspect premium mulţumită materialelor din care este fabricată, precum aluminiumul şlefuit.

Pentru a spori uzabilitatea tastaturii în condiţii de iluminare slabă sau de noapte, iluminarea ce se ajustează automat asigură că tastele gravate cu laser sunt mereu luminoase şi lizibile. Tastatura detectează mişcarea pentru a se lumina atunci când mâinile se apropie de taste, se sting sau se luminează automat în funcţie de cantitatea de lumină din cameră.

Tastatura se încarcă prin USB şi are o autonomie de 10 zile cu bateria încărcată complet.

Datorită cablului USB uşor de folosit, poţi folosi tastatura în timp ce aceasta se încarcă. Tastatura dispune de un buton On/Off , iar indicatorul luminos indică nivelul de descărcare al bateriei. Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 dispune de taste specifice pentru navigarea uşoară prin sistemul de operare Windows 8, dispoinibil la sfârşitul acestei luni. De exemplu, tasta de start a Windows 8 oferă o modalitate uşoară pentru a te întoarce la ecranul de start, în timp ce tasta de schimb între aplicaţii îţi permite să comuţi rapid între aplicaţiile deschise.

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 va fi disponibilă în luna noiembrie la un preţ recomandat de 99,99 Euro.

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă