9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialToshiba a inventat cea mai subţire tabletă de 10". Vezi cum arată

Toshiba a inventat cea mai subţire tabletă de 10″. Vezi cum arată

Toshiba a prezentat în cadrul conferinţei Mobile World Congress 2012 cea mai subţire tabletă de 10 inci, denumită Excite 10 LE, potrivit site-ului TechCrunch.com.

Când Toshiba şi-a făcut debutul pe piaţa tabletelor, oficialii au declarat presei că Toshiba “nu pune accent pe grosime şi greutate şi pe pe funcţionalitate”. Compania s-a ţinut de cuvânt când a prezentat modelele Thrive şi Thrive 7″ care erau echipate cu o mulţime de porturi şi chiar şi o baterie detaşabilă.

Se pare însă că Toshiba este gata să-şi schimbe strategia şi să se alinieze la noul curent “mai subţire înseamnă mai bun”. Astfel, tableta Excite 10 LE este cea mai subţire tabletă de 10″ din lume,  având 7,7 mm grosime şi cântăreşte 530 de grame.

Gadgetul funcţionează pe sistemul de operare Android 3.2 Honeycomb, însă Toshiba garantează că tableta va rula pe sistemul Ice Cream Sandwich până la sfârşitul primăverii. Ecranul AutoBrite are rezoluţia de 1280×800 iar procesorul este un dual-core OMAP 4430 cu viteza de 1.2 Ghz.

Se pare că diversitatea porturilor a intrat în tradiţia tabletelor Toshiba. Cu toate că este foarte subţire, Excite 10 LE dispune de MicroUSB, HDMI şi microSD.

Toshiba Excite 10 LE are două camere foto, una de 5 megapixeli şi alta de 2.

Versiunea cu 16GB memorie costă 529 dolari iar cea cu 32GB, 599$.

 

Cele mai citite

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă