Werder Bremen rămâne cu emoții în Bundesliga

Werder Bremen și-a câștigat un loc în sezonul viitor în campionatul german de fotbal în dauna divizionarei secunde Heidenheim după două meciuri încheiate la egalitate.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 07.07.2020 - 10:57

Werder Bremen a primit în minutul 3 un cadou nesperat de la Theuerkauf, care a înscris în proprie poartă iar Heidenheim avea nevoie de două goluri pentru a urca în Bundesliga. Experiența superioară în fotbalul mare din Germania le-a permis celor de la Werder să păstreze avantajul minim până spre finalul meciului, atunci când toate calculele au fost aruncate în aer de golul egalizator marcat de Kleindienst în minutul 85.

Echipa de ligă secundă s-a aruncat în atac în căutarea golului de aur dar a fost sancționată de o contră în al patrulea minut de prelungire, reușita lui Augustinsson asigurând locul în Bundesliga pentru Werder Bremen. În minutul 7 al prelungirilor Heidenheim a făcut „dubla” din lovitură de la 11 metri.

Werder Bremen, formaţia cu cele mai multe meciuri jucate în istoria Bundesliga, a terminat pe locul 18 în sezonul pandemic 2019 – 2020, antepenultimul în prima ligă, şi a evoluat o singură dată în liga a doua, în sezonul 1980/1981.

Comentarii