8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportVIDEO. Explicațiile lui Mourinho, după gestul de finalul meciului cu Juve

VIDEO. Explicațiile lui Mourinho, după gestul de finalul meciului cu Juve

“Nu am insultat pe nimeni. Eu am fost insultat timp de 90 de minute şi eram acolo ca să îmi fac treaba. Eu nu am insultat pe nimeni. A fost o reacţie la cald”, a spus tehnicianul portughez care a avut o explozie de bucurie, cu mâna la ureche, ca şi cum nu-i mai auzea pe suporterii torinezi, după victoria lui Manchester.

Este pentru a doua oară când portughezul, antrenorul lui Inter Milano între 2008 şi 2010, îi provoacă pe fanii lui Juve. Fluierat copios în meciul tur, în urmă cu 15 zile, Mourinho a răspuns atunci arătându-le trei degete, referire la tripla pe care a realizat-o cu Inter în 2010.

În acest sezon, nu cel mai bun pentru gruparea de pe Old Trafford, “The Special One”, cum este numit Mourinho, s-a aflat în vizorul Federaţiei engleze pentru “remarci injurioase” la Newcastle şi un conflict cu secundul lui Chelsea, Marco Ianni, dar în ambele cazuri a scăpat fără sancţiuni.

Manchester United a învins-o pe Juventus cu scorul de 2-1, miercuri seara, la Torino, într-o partidă din Grupa H a Ligii Campionilor la fotbal, arbitrată de românul Ovidiu Haţegan.

”Bătrâna Doamnă”, care câştigase cu 1-0 pe ”Old Trafford”, a deschis scorul prin Cristiano Ronaldo (65), din voleu, şi a avut două bare, prin Sami Khedira şi Paulo Dybala. United a egalat pe final, prin Juan Mata (86), din lovitură liberă, obţinând victoria în urma unui autogol semnat de Alex Sandro (90).

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă