28.9 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
AcasฤƒSportVezi pe ce liste va candida Mihai Rฤƒzvan Ungureanu la alegerile...

Vezi pe ce liste va candida Mihai Rฤƒzvan Ungureanu la alegerile parlamentare

Fostul premier Mihai Rฤƒzvan Ungureanu a declarat, sâmbฤƒtฤƒ, cฤƒ va candida la parlamentare pe listele unei noi alianลฃe electorale de centru-dreapta, care va cuprinde formaลฃiuni politice de la PDL pânฤƒ la PNลขCD, potrivit Mediafax.

 

Ungureanu a precizat acest lucru dupฤƒ ce a participat la Congresul de constituire a Partidului Noua Republicฤƒ.

El a arฤƒtat cฤƒ a venit la eveniment într-o dublฤƒ calitate, respectiv de invitat ลŸi de membru fondator al Iniลฃiativei Civice de Centru-Dreapta.

Fostul premier a spus cฤƒ iniลฃiativa al cฤƒrei membru fondator este urmeazฤƒ sฤƒ se regฤƒseascฤƒ pe aceeaลŸi platformฤƒ electoralฤƒ cu Noua Republicฤƒ dar ลŸi cu alte formaลฃiuni politice interesate de o acลฃiune unitฤƒ înainte de alegerile din toamnฤƒ, începând cu PDL ลŸi terminând cu PNลขCD.

Întrebat dacฤƒ în toamnฤƒ va candida la parlamentare, Ungureanu a rฤƒspuns: „În toamnฤƒ sper sฤƒ mฤƒ regฤƒsesc alฤƒturi de candidaลฃii platformei politice pe care o construim ca loc în care sฤƒ se regฤƒseascฤƒ toate forลฃele politice care reprezintฤƒ centrul ลŸi dreapta. Deci nu pe listele unui partid ca atare, ci pe listele acestei noi forลฃe politice, de dreapta, care urmeazฤƒ sฤƒ se nascฤƒ. Va fi o alianลฃฤƒ electoralฤƒ, în opinia mea, în care se va regฤƒsi ลŸi PDL, care este parte a specrului politic de centru-dreapta”, a spus Ungureanu.

El ลฃinut un discurs ลŸi la Congres, în care a fฤƒcut un apel la renunลฃarea la orgolii personale ลŸi la atingerea scopului de a uni într-o platformฤƒ unicฤƒ de dreapta forลฃele politice care se revendicฤƒ de la aceastฤƒ ideologie ลŸi de a câลŸtiga alegerile din toamnฤƒ.

Ungureanu a spus cฤƒ îลŸi va lansa iniลฃiativa în maximum douฤƒ sฤƒptฤƒmâni ลŸi cฤƒ va da curs invitaลฃiei la Convenลฃia extraordinarฤƒ a PDL din 30 iunie, dacฤƒ va fi invitat.

Cele mai citite

Transporturile pe Dunฤƒre sunt รฎn pericol. Soluศ›iile pentru un trafic eficient de mฤƒrfuri

Debitul Dunฤƒrii continuฤƒ sฤƒ scadฤƒ pe fondul secetei ลŸi al lipsei de investiลฃii รฎn lucrฤƒri de dragaj.12 dintre porturile dunฤƒrene nu au รฎncฤƒ conexiuni...

Surpriza zilei la US Open! Swiatek, eliminatฤƒ รฎn sferturi

Iga Swiatek eliminatฤƒ รฎn sferturile de finalฤƒ de la US Open: โ€žNu รฎmi explic de ce serviciul meu a fost atรขt de slabโ€ Iga Swiatek...

O nouฤƒ demitere รฎn Superliga: Al treilea antrenor pleacฤƒ รฎn douฤƒ zile. Cine va prelua echipa

Sepsi renunศ›ฤƒ la Bernd Storck dupฤƒ un รฎnceput dezastruos de sezon Clubul Sepsi OSK a decis sฤƒ se despartฤƒ de antrenorul Bernd Storck, dupฤƒ o...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ