17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportVeste uriașă pentru Denis Drăguș. Ce spune antrenorul lui Standard

Veste uriașă pentru Denis Drăguș. Ce spune antrenorul lui Standard

Drăguş ar putea beneficia de mai mult timp de joc după ce un alt fotbalist din compartimentul ofensiv, Anthony Limbombe, se va întoarce în ianuarie la gruparea franceză FC Nantes, de unde a fost împrumutat în vară.

Preud’homme le-a spus ziariştilor că Limbombe nu va fi înlocuit în această iarnă, tehnicianul luând în calcul să se bazeze mai mult pe internaţionalul român.

“Stăm bine pe posturile de extremă şi jucători care au fost văzuţi mai puţin şi pe care poate că noi mizam ceva mai târziu. Vor avea ocazia să se remarce mai repede, mă gândesc mai ales la Denis Drăguş”, a declarat Preud’homme, fostul mare portar al naţionalei Belgiei.

Drăguş (20 de ani) a avut doar două apariţii la Standard în meciuri oficiale, din postura de rezervă. El a intrat în minutul 86 al meciului de campionat cu Anderlecht, pe 1 septembrie, şi în minutul 71 al întâlnirii din Cupa Belgiei cu RUS Rebecquoise, o echipă de categorie inferioară, pe 4 decembrie.

Standard joacă astăzi în deplasare cu Antwerp, echipa antrenată de Ladislau Boloni, în sferturile de finală ale Cupei Belgiei.

Cele mai citite

Deficitul bugetar a crescut, după primul trimestru

Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din Produsul Intern Brut după primele trei luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 35,88 miliarde de...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...
Ultima oră
Pe aceeași temă