Sursă foto: gsp.ro

Veste uriașă pentru Denis Drăguș. Ce spune antrenorul lui Standard

Antrenorul echipei belgiene de fotbal Standard Liege, Michel Preud'homme, are în continuare încredere în atacantul român Denis Drăguş, care va putea evolua mai mult, după ce Anthony Limbombe, rivalul său pe post, se va întoarce la FC Nantes.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.12.2019 - 09:16

Drăguş ar putea beneficia de mai mult timp de joc după ce un alt fotbalist din compartimentul ofensiv, Anthony Limbombe, se va întoarce în ianuarie la gruparea franceză FC Nantes, de unde a fost împrumutat în vară.

Preud'homme le-a spus ziariştilor că Limbombe nu va fi înlocuit în această iarnă, tehnicianul luând în calcul să se bazeze mai mult pe internaţionalul român.

"Stăm bine pe posturile de extremă şi jucători care au fost văzuţi mai puţin şi pe care poate că noi mizam ceva mai târziu. Vor avea ocazia să se remarce mai repede, mă gândesc mai ales la Denis Drăguş", a declarat Preud'homme, fostul mare portar al naţionalei Belgiei.

Drăguş (20 de ani) a avut doar două apariţii la Standard în meciuri oficiale, din postura de rezervă. El a intrat în minutul 86 al meciului de campionat cu Anderlecht, pe 1 septembrie, şi în minutul 71 al întâlnirii din Cupa Belgiei cu RUS Rebecquoise, o echipă de categorie inferioară, pe 4 decembrie.

Standard joacă astăzi în deplasare cu Antwerp, echipa antrenată de Ladislau Boloni, în sferturile de finală ale Cupei Belgiei.

Comentarii