17.7 C
Bucureศ™ti
sรขmbฤƒtฤƒ, 5 octombrie 2024
AcasฤƒSportValuri de motiuni la final de sesiune parlamentara

Valuri de motiuni la final de sesiune parlamentara

Doua motiuni simple, pe Agricultura si Sanatate, vor fi depuse in aceasta saptamana de PD si PLD, au anuntat ieri liderii celor doua partide, Emil Boc si Theodor Stolojan. Boc a anuntat ca s-a preferat pentru ambele depunerea la Camera Deputatilor. Presedintele democrat, Emil Boc, a declarat, ieri, ca PD si PLD ii cer primului-ministru in cele doua motiuni simple sa ii demita pe ministrii Sanatatii si Agriculturii, care au provocat prejudicii domeniilor pe care le gestioneaza "dezastruos", ambii "provocand prejudicii imense". Motiunea privind Sanatatea se numeste "Astazi, criza in sanatate are nume propriu: Eugen Nicolaescu", iar cea pentru Agricultura – "Decebal Traian Remes, groparul agriculturii romanesti". si PSD va depune doua motiuni simple, una la Camera Deputatilor pe domeniul Agriculturii, iar cealalta la Senat, privind Sanatatea, a anuntat liderul PSD, Mircea Geoana, la finalul sedintei Biroul Permanent National al partidului de ieri. PSD mai pregateste inca una pentru desfiintarea Fondului Proprietatea.
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a fost invitat ieri de liderul grupului, Viorel Hrebenciuc, la o intrunire cu membrii grupului parlamentar al PSD pentru a "povesti" despre ce se intampla in sanatate. Intrebat daca vizita sa la grupul social-democrat din Camera are ca scop si negocierea unui eventual sprijin din partea PSD in perspectiva motiunii simple pe Sanatate anuntate de PD, Nicolaescu a raspuns: "Nu cred ca este nevoie sa solicit sprijin pentru ca situatia reala din sanatate este mult mai buna si daca lucrurile sunt prezentate corect, atunci lucrurile sunt in regula".

Cele mai citite

Adriean Videanu ศ™i soศ›ia, „pensionarii” de lux, prinศ™i la vamฤƒ cu bijuterii de peste jumฤƒtate de milion de euro

Fostul ministru al Economiei ศ™i soศ›ia sa au fost opriศ›i รฎn aeroportul din Munchen, pentru cฤƒ nu au declarat bijuterii de peste 650.000 de...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ