US Open: Marius Copil a fost eliminat din competiție

Marius Copil a fost eliminat în turul al doilea al Openului Statelor Unite, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, fiind învins în trei seturi, 6-3, 6-2, 6-2, de francezul Gael Monfils, după o oră şi 23 minute de joc.

Share

Rl online 0 comentarii

30.08.2019 - 13:30

Copil (28 ani, 93 ATP), care a acces anul acesta în premieră în turul secund la competiţia newyorkeză, a primit un cec de 100.000 de dolari şi 45 de puncte ATP pentru participarea la această probă.

Monfils, numărul 13 mondial, îl va avea ca adversar în meciul următor pe canadianul Denis Shapovalov (33 ATP), care a dispus cu 6-4, 7-6, 6-2 de elveţianul Henri Laaksonen.

Spaniolul Rafael Nadal, numărul 2 mondial, s-a calificat fără să joace în turul al treilea la US Open, în urma forfaitului adversarului său, australianul Thanasi Kokkinakis, care a acuzat o accidentare la umărul drept, conform organizatorilor.

Nadal, care luptă pentru câştigarea celui de-al patrulea său trofeu la Flushing Meadows, îl va înfrunta în turul următor pe învingătorul partidei dintre spaniolul Fernando Verdasco şi sud-coreeanul Hyeon Chung.

Comentarii