Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Félix Duchampt (Foto: Facebook)

Un sportiv francez va reprezenta România la Olimpiada de la Tokyo

Sportivul francez Félix Duchampt va fi naturalizat în România pentru a putea reprezenta țara noastră la Olimpiada de la Tokyo, la proba de triatlon.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 26.12.2019 - 18:31

Preşedintele Federaţiei Române de Triatlon, Vlad Stoica, a anunțat că sportivul francez Félix Duchampt se află în curs de naturalizare în România pentru a putea reprezenta țara noastră la Jocurile Olimpice de la Tokyo, informează, joi, site-ul Hotnews.

Félix Duchampt este foarte bine cotat în Franța dar nu are șanse de a concura la Olimpiadă pentru țara lui natală întrucât nu se află între primii trei triatloniști francezi, ci abia pe locurile 4 - 5.

Duchampt are 29 de ani, este dublu licențiat -  în Sport și în Comunicare și deține, în plus, un master în Comunicare.

Procesul de naturalizare a acestuia în România a început în martie 2019, pe timpul fostul președinte al Federației Române de Triatlon, Peter Klosz. Acest proces este în derulare, a confirmat, joi, actualul președinte al Federației, Vlad Stoica.

Comentarii

loading...