12.6 C
București
joi, 17 octombrie 2024
AcasăSportTenisJaqueline Cristian, eliminată în optimile turneului WTA 500 de la Ningbo de...

Jaqueline Cristian, eliminată în optimile turneului WTA 500 de la Ningbo de Karolina Muchova!

Jaqueline Cristian nu a reușit să treacă de optimile de finală ale turneului WTA 500 de la Ningbo, fiind învinsă de jucătoarea cehă Karolina Muchova în două seturi, cu un scor de 6-2, 6-1.

Meciul dintre Cristian și Muchova s-a desfășurat pe parcursul a o oră și 18 minute, timp în care românca, ocupanta locului 73 în clasamentul WTA, a avut dificultăți în a-și găsi ritmul. Muchova a început meciul într-o formă excelentă, conducând cu 4-0 și 5-1 în setul întâi, înainte de a încheia setul cu un 6-2.

Deși în setul al doilea jocul a părut mai echilibrat la început, Muchova a reușit să își impună din nou stilul de joc, câștigând cinci game-uri consecutive pentru a-și asigura victoria. Acesta este al treilea succes al cehoaicei în fața lui Cristian, aceasta nereușind să câștige vreun set în confruntările directe, inclusiv o întâlnire recentă la Beijing.

Adversar mult prea dificil pentru româncă

După această victorie, Muchova se va confrunta în sferturile de finală ale turneului cu Anna Kalinskaya, care a trecut de Yue Yuan cu 6-3, 6-3.

Deși a avut o săptămână tumultoasă, Cristian a reușit să ajungă direct în optimile de finală ale turneului de la Ningbo, o performanță rară având în vedere că a pierdut în prima rundă a calificărilor în fața Kathinke Von Deichmann. Totuși, șansele i-au surâs, deoarece unele jucătoare de top s-au retras, iar românca a beneficiat de o intrare directă pe tabloul principal.

Abandonul jucătoarei Emma Navarro, semifinalistă la US Open, a permis lui Cristian să își continue parcursul, deși a avut o misiune extrem de dificilă în fața Muchovei. Cu toate acestea, eliminarea din optimile turneului marchează un alt moment greu pentru Jaqueline Cristian, care a avut un final de an mai puțin reușit.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Ludovic Orban mesaj de susținere către Ciucă și Ciolacu pentru referendumurile locale ale lui Nicușor Dan: Nu boicotaţi aceste două referendumuri

Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, şi liderul PMP, Eugen Tomac, au anunţat joi că susţin cele 20 de măsuri propuse de primarul Capitalei, Nicuşor...

Dinamo – FCSB, 40.000 de bilete vândute pentru meciul din acest weekend!

Dinamo București a anunțat vânzarea a peste 40.000 de bilete pentru „Eternul Derby” împotriva FCSB, programat duminică, 20 octombrie, pe Arena Națională, un meci...

BCE reduce ratele dobânzilor la 3,25%, pe fondul încetinirii economiei și scăderii inflației în zona euro

Banca Centrală Europeană (BCE) a anunțat joi o nouă reducere a ratelor dobânzilor, cu 0,25 puncte procentuale, ajungând la 3,25%. Decizia vine în contextul...
Ultima oră
Pe aceeași temă