Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tenis: Diego Matos, suspendat pe viață pentru trucare de meciuri

Tenismanul brazilian Diego Matos, aflat în prezent pe locul 343 în clasamentul ATP de dublu, a fost suspendat pe viaţă din acest sport, din cauza faptului că ar fi influenţat rezultatele mai multor meciuri, şi a fost condamnat la plata unei amenzi de 125.000 de dolari de către Un

Share

Rl online 0 comentarii

10.09.2019 - 12:45

Matos, în vârstă de 31 de ani, a cărui cea mai bună clasare din carieră a fost locul 241 la dublu şi 580 la simplu, va trebui să înapoieze şi 12.000 de dolari, reprezentând câştiguri ilegale.

Brazilianul a fost condamnat pentru că a influenţat rezultatele a 10 meciuri la turnee din circuitul ITF (International Tennis Federation) în Brazilia, Sri Lanka, Ecuador, Portugalia şi Spania.

Totodată, el a refuzat să coopereze cu instituţia disciplinară, neacceptând ca telefonul său mobil să fie expertizat sau să ofere justificări pentru situaţia sa financiară.

Matos nu va mai putea ''disputa sau asista la orice competiţie organizată sau recunoscută de autorităţile'' din tenis, precizează TIU.

Comentarii