6.4 C
București
duminică, 17 martie 2024
AcasăSpecialSpectacol grandios la finala Cupei Romaniei

Spectacol grandios la finala Cupei Romaniei

Maine se va trage cortina peste acest atat de agitat sezon competitional. La Piatra Neamt, cu incepere de la ora 20.45, se vor intalni in finala Cupei Romaniei Timisoreana proaspata campioana CFR Cluj si una dintre revelatiile campionatului, Unirea Urziceni.

 

Pentru aceasta partida s-au pus in vanzare 11.500 de bilete, cu preturi intre 20 si 300 de lei. In mod egal, 6.500 dintre acestea vor fi directionate catre suporterii celor doua finaliste, iar restul vor putea fi cumparate de spectatorii nemteni. Fanii clujeni, care cu aceasta ocazie vor sarbatori si cucerirea titlului, pregatesc un spectacol in tribune, presedintele Iuliu Muresan anuntand ca la intrarea in stadion se vor imparti gratuit tricouri visinii.

Nici organizatorii nemteni ai finalei nu se lasa mai prejos si pregatesc, la randul lor, festivitati grandioase, care vor incerca sa mai atenueze tristetea suporterilor nemteni, care, cel putin un an, nu vor mai putea urmari pe stadionul lor meciuri de prima liga. Sarbatoarea a inceput inca de ieri, o data cu expunerea Cupei Romaniei intr-un foisor din Parcul Tineretului. Cei care vor veni sa admire trofeul vor putea sa-si cumpere tricouri, esarfe sau fanioane inscriptionate special pentru evenimentul de sambata. Inainte de inceperea meciului, atmosfera va fi intretinuta de celebra trupa de percutie britanica Senzor, iar imnul national va fi intonat de soprana Felicia Filip si de cantaretul de muzica populara Nicolae Furdui Iancu. In pauza meciului, spectatorii vor putea urmari un interesant spectacol cu lasere, iar dupa inmanarea trofeului se va organiza un impresionant foc de artificii. Vor fi aruncate in tribune 10.000 de mingi, iar in aer vor fi lasate sa zboare 30.000 de baloane. Va fi facut si un concurs pentru microbisti, premiul castigatorului fiind unul dintre baloanele ce vor fi folosite in timpul meciului. Mingea va avea pe ea autografele tuturor jucatorilor care vor evolua in marea finala.

Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a anuntat ca fiecare jucator va castiga 15.000 de euro pentru cucerirea Cupei Romaniei. Acesti bani se vor alatura unei prime (deja castigate) de 60.000 de euro, pe care jucatorii CFR-ului au luat-o imediat dupa victoria cu U Cluj, 10.000 de euro prima doar pentru acest meci si 50.000 de euro pentru titlul de campioana. "Oricum, nu banii joaca. Intr-un asemenea derby se poate intampla orice, iar valorile se anihileaza. Performanta e normal sa fie platita bine, pentru ca jucatorii muncesc mult. Cu acesti bani pot sa-si faca o vacanta fericita", a spus Muresan.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă