Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Simona Halep în luptă cu elita: 10 lucruri despre Turneul Campioanelor din Singapore

Cum se știe deja, s-a definitivat tabloul celor opt participante la WTA Finals, noul nume oficial al Turneului Campioanelor.

Share

Treizecizero.ro 0 comentarii

Actualizat: 04.10.2014 - 10:16

Cum se știe deja, s-a definitivat tabloul celor opt participante la WTA Finals, noul nume oficial al Turneului Campioanelor. 

Singapore va avea la start un line-up foarte corect, în raport cu ce s-a jucat anul acesta, exceptând absența regretabilă a lui Na Li. O combinație interesantă de stiluri și de personalități, un mix de generații, de campioane veterane și de propuneri ale noului val, poate cea mai interesantă prezență la startul acestui turneu din ultimele câteva sezoane. Ca și corespondentul său masculin, WTA Finals este un turneu cu un șarm aparte, pentru că se joacă într-un format complet diferit, atipic față de eternul tablou eliminatoriu, pentru că le aduce la start pe cele mai bune din lume și pentru că accesul la acest turneu e cel puțin la fel de dificil ca și competiția în sine. Contează destinația, dar contează mult și drumul

Prin Simona Halep, România revine la acest turneu exclusivist după o pauză de 16 sezoane; o performanță greu de imaginat în urmă cu câțiva ani. Așa că, natural, Turneul Campioanelor devine unul dintre evenimentele majore ale unui an de tenis pe care nu-l vom uita prea curând. De încălzire, iată 10 dintre cele mai importante lucruri despre Turneul Campioanelor.

Simona Halep va pierde locul 2 și va face parte din urna a doua la tragerea la sorți - Citește, în continuarea articolului de pe Treizecizero, toate detaliile despre turneu. 

 

 

 

 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...