Prima reacție a tenismenului Ilie Năstase, după ce i-a fost interzis accesul în tribuna de la Wimbledon: Să trăiesc mai am voie? Nu îi voi contacta pe cei de la Wimbledon. Sunt cretini

Fostul mare campion al României la tenis, Ilie Năstase, s-a arătat indignat de decizia preşedintelui de la Wimbledon de a i se interzice accesul în tribuna regală.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 03.05.2017 - 19:00

Fostul mare campion al României la tenis, Ilie Năstase, s-a arătat indignat de decizia preşedintelui de la Wimbledon de a i se interzice accesul în tribuna regală, potrivit Mediafax.

"Dar să trăiesc am voie? Am voie să mă duc la Londra, să intru în oraş? Să îi întrebaţi asta! Nici în Anglia poate că nu am voie să merg. Ce am făcut? Am omorât vreun om? Eu am o problemă cu ITF-ul (n. Federaţia Internaţională de Tenis). Până nu dă o decizie clară ITF-ul, Wimbledon-ul nu are de ce să aibă ceva cu mine. Luaţi-o cum vreţi, ca pe o răzbunare... nu prea mă mai interesează.

Eu atâta ştiu şi ar trebui să îi întrebaţi pe ei: în '73, când n-a vrut să joace nimeni la Wimbledon şi eu am jucat - nu contează? La asta nu se gândesc? Dar dacă ei sunt atât de înguşti la minte, eu nu am ce să le fac. Ce legătură are Wimbledon-ul cu ceea ce am spus eu despre Serena şi cu ceea ce s-a întâmplat în România? Dacă făceam prost la Wimbledon, înţelegeam să fiu suspendat. Dar aşa, nu înţeleg", a declarat Năstase.

"Sau... Înţeleg. Să înţelegem că Federaţia Britanică de Tenis este egal cu Federaţia Internaţională de Tenis. Eu cam asta înţeleg", a declarat Năstase. "Nu pricep ce are Wimbledon-ul cu mine. Poate ITF-ul nu mă mai suspendă. Eu nu îi voi contacta pe cei de la Wimbledon, pentru că nu mă interesează. Eu am jucat de o mie de ori pe Centralul de la Wimbledon, am fost de o mie de ori la meciuri şi dacă la 71 de ani ei consideră este normal să nu lase o persoană să se uite la nişte meciuri de tenis, este problema lor. Înseamnă că sunt cretini, pe româneşte... altfel nu văd cum".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...