15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialPorumboiu: Dacă nu era arbitrajul ăsta, şi două zile dacă jucam nu...

Porumboiu: Dacă nu era arbitrajul ăsta, şi două zile dacă jucam nu aveau cum să ne bată. Paszkany: CFR a fost dezavantajată în acest meci

“Ce să mai spun de arbitraj: Wesley a avut un gol perfect valabil, iar penalty-ul lor nu se dădea nici în curtea şcolii. Constantin era ud în pantaloni că nu ieşeau ordinele. E imposibil să joci în asemenea condiţii. N-am ce să le spun băieţilor, Augustus a demonstrat că n-are ce căuta în arbitraj. E o nulitate ca arbitru. De mult n-am mai văzut aşa ceva, dar mă aşteptam. Cupele alea de le ia CFR-ul sînt putrezite, sînt pline de mizerii. Sper să iasă odată şi-odată la iveală murdăriile acestea pe care le fac blatiştii de la Cluj.

Augustus nu e slab, a fost dirijat ca să fie slab. Dacă nu era arbitrajul ăsta, şi două zile dacă jucam nu aveau cum să ne bată. Am fost tentat la un moment dat să le cer antrenorilor să scot echipa de pe teren. Dar ştiam că vom fi penalizaţi şi mai rău şi nu am vrut să le fac rău jucătorilor”, a spus Adrian Porumboiu la GSPTV.

“Domnul Porumboiu a tensionat foarte mult atmosfera din jurul acestei partide cu declaraţiile din ultima vreme. Acuză arbitrajul, dar îi transmit doar atât: la Cluj nu veţi găsi foşti arbitri sau foşti membri ai CCA, la noi sunt doar un medic şi oameni care nu au avut treabă cu aceste medii. CFR a fost cu două clase peste FC Vaslui, părerea mea este că dacă eşti bun treci şi peste arbitraje defavorabile. CFR a fost dezavantajată în acest meci, părerea mea este că proporţia erorilor a fost de 40-60 în favoarea vasluienilor. Noi am avut două penalty-uri neacordate. Arbitrul a pierdut controlul” , a spus Paszkany la DigiSport.

Executaţi în două minute!

CFR Cluj s-a impus cu 2-0 în meciul de pe teren propriu cu FC Vaslui, în derby-ul provinciei. Cadu, din penalty şi Weldon au marcat cele două goluri, iar “feroviarii” s-au apropiat la un singur punct de liderul Dinamo.

 

MINUTUL 90+5: Fluier final! CFR Cluj – FC Vaslui 2-0 ( Cadu 70”, Weldon 72”)

MINUTUL 90+4: Mare ocazie pentru Vaslui! Wesley suteaza din 16 metri, Minca respinge in corner!

#MINUTUL 90+2: Pentru trageri de timp, Minca este avertizat cu cartonas galben.

MINUTUL 88: Ultima inlocuire pentru echipa clujeana. Weldon e inlocuit cu Kivuvu.

MINUTUL 85: Adailton bate bine o lovitura libera de la 20 de metri, Minca retine dupa ce s-a intins serios.

MINUTUL 83: Minca retine fara probleme un sut-bomba al lui Milisavljevic de la 16 metri!

MINUTUL 79: A doua schimbare la FC Vaslui. Intra Bello, iese Temwanjera.

MINUTUL 75: Prima schimbare la oaspeti. Costin intra in locul lui Zmeu.

MINUTUL 73: GOOOOOOL CFR! Weldon inscrie cu capul din 10 metri, fiind scapat din marcaj de Balaur.

MINUTUL 72: Pentru un fault la Sougou, Milisavljevic a primit cartonas galben pentru proteste

MINUTUL 71: Pentru proteste, Wesley este avertizat cu cartonas galben.

MINUTUL 70: GOOOOOOOL CFR! Cadu transorma penalty-ul!

#MINUTUL 69: Penalty pentru CFR dupa ce Balaur l-a agatat in careu pe Sougou.Balaur este avertizat.

MINUTUL 67: Panin centreaza in careul vasluian, dar  Weldon reia peste poarta.

MINUTUL 63: A doua schimbare la CFR Cluj. De Zerbi intra in locul lui Ronny.

MINUTUL 60: Antrenorul vasluienilor, Viorel Hizo, este trimis in tribune pentru proteste.

MINUTUL 58: Camora centreaza in gura portii lui Cerniauskas, nici Ronny, nici Weldon nu reusesc sa reia in plasa.

#MINUTUL 54: Adailton este avertizat cu cartonas galben pentru proteste.

MINUTUL 52: Rafael Bastos este tinut de tricou de Milanov si Constantin acorda lovitura libera de la 17 metri, perpendicular pe poarta Vasluiului. Renan Garcia bate foarte puternic, mingea e amortizata de zid si retinuta de Cerniauskas.

MINUTUL 50: Milanov este avertizat cu cartonas galben.

MINUTUL 47: Wesley inscrie cu un lob superb peste Minca, insa este surprins in pozitie de offside.

MINUTUL 46: Incepe repriza secunda.

MINUTUL 45+5: Final de repriza la Cluj, CFR si FC Vaslui sunt la egalitate, scor 0-0!

#MINUTUL 45+4: Pavlovic il ia pe sus pe Ronny si este avertizat cu cartonas galben.

#MINUTUL 45+2: Pentru un fault la Weldon, Farkas este avertizat cu cartonas galbe. Weldon vede şi el cartonaşul galben pentru proteste.

MINUTUL 43: Sinmartean face fault la 16 metri, lateral dreapta. Lovitura libera periculoasa pentru CFR. Celestino centreaza pentru Cadu dar oaspetii reusesc sa respinga.

MINUTUL 41: Meciul e din ce in ce mai fragmentat, prea multe faulturi din partea celor doua echipe.

MINUTUL 39: Minca respinge cu greu un sut-centrare periculos expediat de Sinmartean.

#MINUTUL 37: Sinmartean vede cartonasul galben.

MINUTUL 34: Presiune continua la poarta lui Cerniauskas, Bastos, Weldon, Ronny sau Sougou sutand in permanenta inspre poarta vasluiana.

MINUTUL 28: Bastos gaseste culoarul dar suteaza putin pe langa poarta.

MINUTUL 23: Prima schimbare la CFR Cluj. Beto nu mai poate continua partida, avand ochiul tumefiat, in locul sau intrand Minca.

MINUTUL 20: Wesley se ciocneste de Beto, ambii jucatori cad la pamant si se resimt. Brazilianul Vasluiului si-a spart capul dupa ciocnirea cu portarul CFR-ului.

MINUTUL 17: Gafa mare a lui Cerniauskas, care scapa balonul in fata la un sut al lui Bastos, dar se repliaza si retine in fata lui Ronny.

#MINUTUL 12: Primul cartonas galben al meciului  este vazut de Sougou pentru un fault la Milisavljevic.

MINUTUL 9: Mare ocazie pentru CFR! Renan centreaza periculos in careul advers, de unde reia Nuno Diogo din foarfeca, putin pe langa poarta.

MINUTUL 8:Corner pentru Vaslui, bate Adailton pe scurt de unde respinge Weldon.

MINUTUL 5: Centrare pentru Wesley, mingea ajunge la Adailton care suteaza pe langa poarta.

MINUTUL 2: Cadu este aproape de deschiderea scorului, dar mingea a fost blocată de vasluieni.

MINUTUL 1: Clujenii au prima minge a meciului.

 

 

Echipele de start:

CFR CLUJ: Beto – Panin, Cadu, Nuno Diogo, Camora – Bastos, Celestino, Renan Garcia – Sougou, Weldon, Ronny

VASLUI: Ceriauskas – Milanov, Balauru, Farkas, MIlisavljevici – Zmeu, Pavlovici – Adailton, Wesley, L. Sînmărtean – Temwanjera

 

Weldon, Wesley, Adailton, Bastos şi, cu voia microbiştilor români, Sânmărtean. Cei mai talentaţi brazilieni din campionatul României se vor înfrunta, luni seara, în ultimul meci al etapei a 7-a din Liga I, CFR Cluj – FC Vaslui.

Pe lângă densitatea mare de talent care se anunţă pe stadionul din Gruia pentru luni seara, suporterii vor avea parte de un meci dintre două echipe în formă maximă. Gazdele, fără grija competiţiilor europene sezonul acesta, par să fi găsit formula ideală, reuşind 10 goluri în ultimele două meciuri: 6-1 cu Sportul şi 4-0 împotriva campioanei Oţelul. De partea cealaltă, Vasluiului lui Hizo şi Porumboiu a obţinut un istoric 2-2 pe terenul lui Lazio chiar la debutul în Europa League, după ce provocase liderului la zi al campionatului românesc, Dinamo, prima înfângere a sezonului, după un 3-1 în Moldova.

Aglomeraţie de vedete

Aşadar, partida promite să fie una foarte spectaculoasă, cu multe goluri. Totul depinde însă de tactica lui Viorel Hizo. Dacă va decide să se apere, aşa cum a procedat în deplasarea de la Sparta Praga, atunci e foarte probabil ca tripleta Wesley – Adailton – Sânmărtean să fie folosită doar pentru a rupe elanul clujenilor şi a lovi pe contraatac. Dacă însă Hizo se va apăra sus şi va miza pe o posesie prelungită care să frustreze adversarul, atunci jocul ar putea deveni interesant. Bineînţeles, va conta şi dispoziţia vedelor CFR-ului. Weldon a impresionat în meciul cu Oţelul, însă orginea sa lasă un semn de întrebare în dreptul factorului constanţă. Apoi, Sougou, Ronny şi Bastos au făcut meciuri foarte bune cu Astra, Târgu Mureş şi Sportul, dar au fost aproape de nerecunoscut în înfrângerile cu Gaz Metan şi Pandurii. 

Dacă bat pe Vaslui, ardelenii acumulează 15 puncte şi urcă pe locul secund, la doar o lungime de Dinamo. Moldovenii au propriile calcule: cu 10 puncte în 6 partide au nevoie de o serie de rezultate pozitive pentru a rămâne în plutonul fruntaş.

Echipele probabile:

CFR CLUJ: Beto – Panin, Cadu, Nuno Diogo, Camora – Bastos, Celestino, Renan Garcia – Sougou, Weldon, Ronny

Rezerve: Mincă, Kapetanos, De Zerbi, Nicoară, Hora, I. Rada, Rui Pedro

VASLUI: Ceriauskas – Milanov, M. Constantin, Farkas, MIlisavljevici – R. Costin, Pavlovici – Adailton, Wesley, L. Sînmărtean – Temwanjera

Rezerve: Puia, Neague, Zmeu, Y. Bello, Jovanovici, Blaur, Buhăescu

Meciul va fi transmis pe DigiSport, de la ora 21.30.

Claudiu Berbece
Claudiu Berbecehttp://claudiu-berbece
Claudiu Berbece, reporter Rl online
Cele mai citite

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă