Luptătorul român Andrei Dukov a cucerit medalia de argint la Campionatele Europene de la Novi Sad. Alina Vuc a obținut o medalie de bronz

Sportivul român Andrei Dukov a cucerit medalia de argint la categoria 57 kg, stilul liber, marți seara, la Campionatele Europene de lupte de la Novi Sad (Serbia).

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 02.05.2017 - 22:22

Sportivul român Andrei Dukov a cucerit medalia de argint la categoria 57 kg, stilul liber, marți seara, la Campionatele Europene de lupte de la Novi Sad (Serbia), informează Agerpres.

Andrei Dukov, 29 de ani, a fost învins în finală de sportivul azer de origine georgiană Ghiorghi Edișerașvili. Dukov (CSA Steaua) și-a depășit însă performanța de anul trecut, când a obținut medalia de bronz la întrecerile continentale.

Andrei Dukov a trecut în optimi de sârbul Aleksandar Mancic, în sferturi a dispus de spaniolul de origine georgiană Levan Metreveli Vartanov, iar în semifinale l-a învins pe turcul Suleyman Atli.

Edișerașvili (29 ani) a fost campion european în 2013, la categoria 55 de kilograme.

Tot marți, în prima zi a Europenelor de la Novi Sad, Alina Vuc a cucerit medalia de bronz la categoria 48 kg, după ce a învins-o în meciul decisiv pe poloneza Anna Lukasiak.

România, care și-a îndeplinit deja obiectivul fixat pentru această competiție, câștigarea a două medalii, participă cu 14 sportivi la Europenele de la Novi Sad.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...