15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialGiuseppe Materazzi pleacă de la FC Braşov după trei zile

Giuseppe Materazzi pleacă de la FC Braşov după trei zile

Antrenorul italian Giuseppe Materazzi şi-a reziliat joi, contractul cu FC Braşov, la numai trei zile după ce a fost prezentat oficial la gruparea braşoveană, potrivit Mediafax. Antrenorul italian a semnat, duminică, un contract pe un an cu FC Braşov, dar, după doar trei zile de antrenamente, patronul echipei, Ioan Neculaie, a considerat că nu se potriveşte formaţiei sale, motiv pentru care a discutat cu tehnicianul şi de comun acord s-au despărţit.

“Am încheiat astăzi (n.r. – joi) colaborarea cu antrenorul Giuseppe Materazzi. Au fost ceva neînţelegeri şi am convenit că este mai bine să ne despărţim. De pregătirea echipei se vor ocupa Daniel Isăila, Robert Ilyeş şi Andrei Şanta. Avem câteva variante de antrenor, iar în câteva zile sper să şi anunţ numele celui care va sta pe banca tehnica”, a spus preşedintele FC Braşov, Ioan Neculaie, pentru site-ul oficial al clubului.

Preşedintele FC Braşov afirmase, cu o zi înainte, că antrenorul italian, care a fost prezentat oficial luni, a solicitat anularea cantonamentului din Slovenia din cauza faptului că lotul nu este încă definitivat.”Antrenorul Materazzi a spus că nu are rost ca echipa să plece în Slovenia, atât timp cât lotul nu este definitivat. Avem condiţii bune de pregătire şi la Braşov, astfel că am anulat cantonamentul din Slovenia, iar echipa va efectua un stagiu de pregătire în Poiana Braşov”, a spus Neculaie.

Ioan Neculaie a mai purtat tratative cu Cristiano Bergodi, Nicolo Napoli, Ionuţ Popa, Petre Grigoraş şi Cristian Popovici pentru preluarea formaţiei FC Braşov.

 

 

 

Cele mai citite

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...
Ultima oră
Pe aceeași temă