17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024

Flash

Racanel a marcat pentru LR Ahlen

Jucatorul Catalin Racanel a marcat un gol in meciul pe care echipa sa, LR Ahlen, l-a terminat la egalitate, scor 2-2, in compania formatiei SVW Burghausen, in etapa a VII-a din liga secunda germana. Racanel, care a intrat pe teren in minutul 78, a marcat in minutul 90+3 golul egalizator pentru LR Ahlen. Atacantul Sergiu Radu a evoluat pe toata durata partidei pe care Energie Cottbus a castigat-o, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, in fata formatiei Erzgebirge Aue, tot in etapa a VII-a din liga secunda germana. In etapa a zecea din campionatului Elvetiei, FC Zurich a invins, cu scorul de 3-0, echipa St. Gall. La FC Zurich, Mihai Tararache si Iulian Filipescu au fost titulari. Tararache a primit un cartonas galben in minutul 68 si a fost inlocuit in minutul 83 cu Rapisada.


Egal pentru Boloni la Lens

Echipa Rennes, antrenata de Ladislau Boloni, a terminat la egalitate, in deplasare, scor 0-0, cu formatia RC Lens, in ultimul meci al etapei a IX-a a campionatului Frantei, informeaza AFP. In clasament continua sa conduca Olympique Lyon, cu 21 de puncte, fiind urmata de Paris Saint-Germain, cu 17 puncte, si Girondins Bordeaux, cu 16 puncte.


Finala inedita in Cupa Davis

Reprezentativa de tenis a Slovaciei s-a calificat in finala Cupei Davis, in urma victoriei lui Dominik Hrbaty in fata lui Guillermo Coria, scor 7-6 (7/2), 6-2, 6-3, in al patrulea meci al semifinalei cu Argentina, informeaza AFP. In finala Slovacia va intalni reprezentativa Croatiei, care a trecut in semifinale de echipa Rusiei.


Tom Boonen, campion mondial la ciclism pe sosea

Rutierul belgian Tom Boonen a castigat titlul mondial la ciclism pe sosea, duminica, la Madrid, devansandu-i pe spaniolul Alejandro Valverde si pe francezul Anthony Geslin, informeaza AFP. Boonen, in varsta de 24 de ani, a mai castigat, in acest sezon, sub culorile echipei Quick Step, Turul Flandrei si cursa Paris-Roubaix, precum si doua etape ale Turului Frantei. Valverde a obtinut pentru a doua oara medalia de argint, la doi ani dupa reusita de la Hamilton (Canada), iar Geslin a reprezentat surpriza competitiei, el ocupand un loc pe podium la prima sa participare la Campionatul Mondial.


Bonamigo, antrenor principal la Funchal

Tehnicianul brazilian Paulo Bonamigo a anuntat, la Madeira, ca a fost numit in functia de antrenor principal al echipei Maritimo Funchal, el devenind astfel succesorul lui Rui Rodrigues in acest post, informeaza AFP. “Sunt bucuros ca ma aflu aici pentru a antrena echipa Maritimo. Sunt foarte motivat. Sper sa fac o munca de calitate. Campionatul este la inceput si cred ca aceasta echipa are un mare potential”, a afirmat Bonamigo. Tehnicianul, in varsta de 45 de ani, a antrenat, de-a lungul carierei, echipe braziliene importante, precum Atletico Mineiro, Botafogo, Parana si Palmeiras. Maritimo Funchal, care ocupa locul 16 in clasamentul campionatului Portugaliei, nu a invins in nici un meci in acest sezon si a acumulat doar doua puncte.


Keseru, doar patru minute impotriva campioanei

Echipa Olympique Lyon a castigat, cu scorul de 1-0, meciul sustinut in deplasare, in compania formatiei FC Nantes, in etapa a IX-a a campionatului Frantei. Unicul gol al meciului a fost marcat de Fred, in minutul 80. La FC Nantes, Claudiu Keseru a intrat pe teren in minutul 86, in locul lui Dimitrijevici.


Danciulescu a marcat pentru Shandong Luneng

Atacantul Ionel Danciulescu a marcat un gol in meciul pe care echipa sa, Shandong Luneng, l-a castigat, in deplasare, cu scorul de 3-2, in fata formatiei Qingdao Zhongneng, in etapa a XXIII-a a campionatului Chinei, informeaza site-ul sinosoc.com. Danciulescu a marcat golul victoriei echipei sale in minutul 75. Echipa Shandong Luneng ocupa locul trei in clasament, cu 43 de puncte.


McKain, convocat la nationala pentru amicalul cu Jamaica

Fundasul echipei Poli Timisoara, Jon McKain, a fost inclus de selectionerul Guus Hiddink in lotul de 25 de jucatori convocat in vederea unui stagiu de pregatire in Olanda si a unui meci amical cu Jamaica, informeaza site-ul oficial al Federatiei Australiene de Fotbal. Cei 25 de fotbalisti se vor deplasa la Mierlo, localitate situata in apropierea orasului Eindhoven, dupa ce vor disputa meciurile din acest week-end alaturi de echipele lor de club. Stagiul de pregatire va dura o saptamana, dupa care reprezentativa Australiei va pleca la Londra, unde va intalni, pe 9 octombrie, Jamaica.


Un bilet la Rapid-Feyenoord, intre 6 si 75 RON

Un bilet la meciul Rapid-Feyenoord, care se va disputa, joi, pe stadionul Giulesti – Valentin Stanescu, in mansa secunda a turului intai al Cupei UEFA, costa intre 6 RON (peluze) si 75 RON (tribuna 0), informeaza site-ul oficial al gruparii giulestene. Preturile biletelor sunt urmatoarele: 75 RON (tribuna 0), 20 RON (tribuna I), 12 RON (tribuna a II-a) si 6 RON (peluze). Biletele s-au pus in vanzare la casele de la stadionul “Giulesti – Valentin Stanescu”. Invitatiile la tribunele oficiala si 0, precum si abonamentele puse in vanzare pentru meciurile din Divizia A nu sunt valabile la jocul retur din Cupa UEFA, cu Feyenoord Rotterdam.

Cele mai citite

O rețea vietnameză de trafic de migranți, care cerea între 15.000 și 18.000 euro de migrant, a fost destructurată

O operațiune comună la care au participat autoritățile de aplicare a legii din Franța și Regatul Unit, cu sprijinul Europol, a dus la dezmembrarea...

Scandalul Clotilde Armand: Cum încalcă legea pentru a-și majora veniturile

În 2022, Clotilde Armand a primit lunar, pe lângă salariul său de aproximativ 4.000 de lei, un bonus, și acum este obligată să ofere...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă