13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024

Flash

Pavel va face pereche cu Hanescu la Wimbledon

Perechea Andrei Pavel/Victor Hanescu va intalni cuplul Ivan Ljubicici/Uros Vico (Croatia/Italia) in runda inaugurala a probei de dublu masculin de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, a anuntat site-ul oficial al competitiei. Perechea Andreea Vanc/Eva Birnerova (Romania/Cehia) va intalni cuplul Janette Husarova/Conchita Martinez (Slovacia/Spania), cap de serie numarul 6, in primul tur al probei de dublu feminin. Perechea Edina Gallovits/Angela Haynes (Romania/SUA) a ratat accesul pe tabloul principal al probei de dublu feminin, fiind invinsa, in ultimul tur al calificarilor, cu scorul de 6-1, 6-0, de cuplul Evie Dominikovici/Aiko Nakamura (Australia/Japonia).

Norvegia-Germania, in finala Euro 2005 la fotbal feminin

Reprezentativa Norvegiei s-a calificat in finala Campionatului European de fotbal feminin, dupa ce a invins, la Warrington (Marea Britanie), cu scorul de 3-2, dupa inscrierea golului de argint, selectionata Suediei, in semifinalele competitiei, informeaza AFP. Echipa Norvegiei va intalni duminica formatia Germaniei in finala Campionatului European de fotbal feminin.

Gane si-a reziliat contractul cu FC Rapid

Jucatorul Ionel Tersinio Gane si FC Rapid Bucuresti au reziliat de comun acord contractul dintre cele doua parti, atacantul devenind astfel jucator liber, informeaza site-ul oficial al gruparii giulestene. In varsta de 33 de ani, Gane a jucat opt meciuri pentru Rapid in sezonul recent incheiat, inscriind un gol, dupa ce, in turul campionatului, adunase cinci prezente in tricoul echipei Universitatea Craiova si se transferase ulterior in China, la Tianjin Teda.

Dan Petrescu ramane in Regie

Antrenorul Sportului Studentesc, Dan Petrescu, a fost curtat la sfarsitul sezonului de Steaua si FC Vasului, la care se adauga oferta turcilor de la Gencerbirligi. Convins de patronul clubului, Vasile Siman, antrenorul “gastii nebune” a hotarat sa-si continue munca in Regie, unde contractul cu Sportul expira in anul 2008.

Poloistii romani, invinsi de vicecampionii olimpici

In primul meci din cadrul turneului de la Belgrad, contand pentru preliminariile Ligii Mondiale la polo, echipa Romaniei a pierdut cu 7-10 in fata reprezentativei Serbiei-Muntenegru, vicecampioana olimpica. “In ciuda faptului ca am fost invinsi, sunt multumit de prestatia baietilor. Pana cu cinci minute inainte de final am tinut piept de la egal la egal finalistilor olimpici, scorul fiind 5-5. E un inceput promitator”, a declarat optimist ieri Vlad Hagiu, antrenorul principal al nationalei. Aseara, dupa inchiderea editiei, Romania a jucat contra Croatiei, vicecampioana europeana, astazi si maine urmand a intalni Brazilia, respectiv Statele Unite ale Americii.

Cele mai citite

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă