14.1 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialCei patru K pentru Mondiale

Cei patru K pentru Mondiale

Emmanuel Kone (Coasta de Fildeş), Dusan Kuciak şi Jan Kozak (Slovacia) şi Pantelis Kapetanos (Grecia) au fost anunţaţi ieri ca făcând parte din loturile finale ale naţionalelor lor pentru Mondialele din Africa de Sud.

Iniţial, şapte jucători care activează în Liga I la fotbal, adică Lassina Traore (CFR Cluj), Emmanuel Kone (Curtea de Argeş), Dusan Kuciak (FC Vaslui), Jan Kozak (FC Timişoara), Darjan Matici (Rapid), Dare Vrsici (FC Timişoara) şi Pantelis Kapetanos (Steaua) au fost anunţaţi în loturile lărgite (26-30 de jucători) ale naţionalelor lor pentru CM 2010. Ieri, situaţia s-a limpezit, iar patru dintre aceştia chiar au obţinut „biletele” pentru CM şi vor evolua în Africa de Sud!

Mijlocaşul echipei Internaţional Curtea de Argeş Emmanuel Kone a fost reţinut în lotul definitiv al Coastei de Fildeş, în schimb, selecţionerul suedez al ivorienilor, Sven-Goran Erik­sson, nu l-a păstrat în lot pe atacantul formaţiei CFR Cluj, Lassina Traore. Kone va întâlni în Africa de Sud, în grupe, Brazilia, Coreea de Nord şi Portugalia.

Şi atacantul echipei Steaua Pantelis Kapetanos a fost reţinut în lotul definitiv al elenilor, selecţionerul german al Greciei, Otto Rehaggel, acordându-i încredere. Kapetanos va da piept cu Coreea de Sud, Nigeria şi Argentina.

Foarte bine vom fi reprezentaţi în echipa Slovaciei, portarul echipei FC Vaslui, Dusan Kuciak, şi mijlocaşul formaţiei FC Timişoara, Jan Kozak, urmând a juca la CM. Ei vor juca în Africa alături de echipele Noii Zeelande, Italiei şi Paraguayului. 

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite

Franța și China și-au dat mâna pe sub Rusia

Liderul de la Kremlin, Vladimir Vladimirovici Putin, s-a privit în oglindă și a jurat din nou, în fața singurei persoane care alege la...

3 genți de damă elegante, potrivite pentru ocazii speciale

În lumea modei, alegerea unei genți elegante pentru ocazii speciale poate fi esențială pentru a completa o ținută și a evidenția stilul și rafinamentul...

Lucrări de infrastructură pe tronsonul Gurasada – Simeria

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că în perioada 8 - 14 mai 2024, pe tronsonul GURASADA - SIMERIA se vor executa...
Ultima oră
Pe aceeași temă