17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialCe vraji va mai face Ronaldinho?

Ce vraji va mai face Ronaldinho?


Daca in primele doua grupe echipele care se vor califica in optimile de finala par a fi cunoscute, nu acelasi lucru se poate spune despre grupa C, acolo unde numai Barcelona este sigura de calificare. Ca sa nu mai vorbim despre grupa D, in care toate cele patru echipe pastreaza intacte sansele de a merge mai departe.


Grupa A
Juventus – FC Bruges
Bayern Munchen – Rapid Viena
In mod normal, din aceasta grupa nemtii si italienii vor merge mai departe in Liga Campionilor, iar belgienii vor juca in Cupa UEFA. Dar mai exista o posibilitate. Daca astazi FC Bruges da lovitura pe Delle Alpi si castiga in fata lui Juve, iar Bayern va castiga acasa in fata Rapidului, lupta pentru locul doi in grupa ramane deschisa.

Grupa B
Ajax Amsterdam – Sparta Praga
FC Thun – Arsenal
Pentru a fi si matematic calificati in optimi, olandezii au nevoie de o victorie pe ArenA. In schimb, englezii, deja calificati, isi permit sa nu mai forteze in Elvetia, lucru de care poate profita FC Thun in tentativa de a merge mai departe in Cupa UEFA.

Grupa C
Barcelona – Werder Bremen
Panathinaikos – Udinese
Deja calificati, catalanii isi pot permite sa faca spectacol in meciul cu nemtii. Asa ca nu ne ramane sa vedem decat ce vraji va mai face Ronaldinho. Mult mai incrancenata va fi partida de la Atena, acolo unde cele doua combatante, aflate la egalitate de puncte, vor lupta pe viata si pe moarte pentru clasarea pe locul doi.

Grupa D
Manchester United – Villarreal
OSC Lille – Benfica Lisabona
In aceasta atat de echilibrata grupa, orice este posibil. Vom asista cu siguranta la doua partide echilibrate, cu putine goluri inscrise, care inclinam sa credem ca se vor incheia la egalitate, amanand deznodamantul pentru ultima secunda a meciurilor din ultima etapa.

Cele mai citite

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...
Ultima oră
Pe aceeași temă