14.8 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSportSerena Williams, amendată la Wimbledon

Serena Williams, amendată la Wimbledon

Williams, care o va înfrunta pe compatrioata sa Alison Riske, în sferturile de finală, nu a făcut niciun comentariu în legătură cu această amendă.

Conform BBC, incidentul s-a petrecut în timpul unui antrenament efectuat de campioana americană înaintea startului ediţiei din acest an a competiţiei londoneze.

Fabio Fognini a primit la rândul său o amendă de 3.000 de dolari pentru comportament nesportiv, în urma unui comentariu făcut cu ocazia meciului pierdut în faţa americanului Tennys Sandgren, în turul al treilea. Italianul a afirmat că speră să explodeze “o bombă” la All England Club.

Australianul Nick Kyrgios a fost amendat cu 8.000 de dolari în total, pentru incidente antisportive separate, în primul şi în al doilea tur.

Cele mai citite

Presupusul autor al atacului împotriva premierului slovac a fost acuzat de tentativă de omor cu premeditare

Poliţia l-a acuzat joi pe presupusul autor al atacului armat asupra premierului slovac, populistul Robert Fico, de "tentativă de omor cu premeditare, din răzbunare",...

Cine sunt cei mai doriți angajatori din România

Un studiu elaborat de Catalyst Solutions prezintă un clasament al celor mai doriți angajatori din România, în anul 2024, arată un articol postat pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă