22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSportRoland-Garros rămâne pe platformele Discovery pentru încă 5 ani

Roland-Garros rămâne pe platformele Discovery pentru încă 5 ani

Conform noului acord, Eurosport și discovery+ (în țările în care este disponibil) vor transmite turneul prin rețeaua lor de canale liniare și platforme online în toată Europa, asigurând astfel creșterea audienței tenisului în unele dintre cele mai importante piețe din lume.

Noul contract intră în vigoare în 2022 și asigură extinderea parteneriatului dintre FFT și Eurosport, brandul premium de sport al Discovery. Eurosport a transmis fiecare turneu de Grand Slam de la Roland-Garros din 1989 încoace.

Parteneriatul pe termen lung întărește asocierea Discovery cu FFT, oferind publicului acces la cele mai importante povești de la Roland-Garros și analizele unice ale experților Eurosport pe numeroase platforme liniare și digitale.

Andrew Georgiou, Președinte Eurosport and Global Sports Rights & Sports Marketing Services, a spus: „Relația noastră cu Roland-Garros acoperă mulți ani, iar în tot acest timp, noi am livrat o audiență în continuă creștere și ne-am angajat drept un partener de încredere al FFT.”

„Acoperirea noastră a turneului este recunoscută drept una care ajunge la cea mai largă audiență posibilă, integrând expertiza grozavă pe care o avem și tehnologia inovatoare. Prin acest nou parteneriat pe termen lung cu FFT vom continua să transmitem tenisul de talie mondială de la Roland-Garros spre milioane de fani din Europa în fiecare an.”

Gilles Moretton, Președintele FFT, a spus: „Parteneriatul cu Discovery ilustrează ambiția pe care o are Roland-Garros pe plan internațional. Prin acest parteneriat, scopul nostru este să redăm o experiență unică tuturor fanilor europeni ai Roland-Garros.”

Audiențele digitale ale Eurosport au crescut în Europa în timpul ediției recent încheiate a Roland-Garros grație angajamentului către conținut original, acțiune în direct și analize fără egal. Eurosport a raportat creșteri semnificative ale audienței sale digitale în prima săptămână de turneu în numeroase țări precum Polonia (+122%), Spania (+58%), Rusia (+35%), Regatul Unit (+24%), Italia (+23%) sau Țările de Jos (+12%).

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Alin Burcea (ANAT): Ne vom zbate pentru înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Turism, în subordinea premierului

Alin Burcea a spus că va solicita înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Turism, organism care să se afle direct în subordinea premierului. "Ceea ce ne propunem...

Olaf Scholz, vizită în China: Nu fumăm toți cannabis în Germania

Cancelarul Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi că nu vor fi nevoiți să fumeze cannabis dacă aleg să studieze în Germania, liderul...

Inspecția Judiciară a cerut suspendarea judecătoarei care se ocupă de cazul lui Vlad Pascu

Inspecția Judiciară a trimis o propunere pentru suspendarea judecătoarei Ioana Ancuța Popoviciu de la Judecătoria Mangalia până la încheierea procedurilor disciplinare, în data de...
Ultima oră
Pe aceeași temă

1 COMENTARIU