Foto: arhivă

Reacția lui Becali, după ce City și-a manifestat interesul pentru Coman

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat după ce englezii de la Daily Mail au anunțat că Manchester City a intensificat negocierile pentru mijlocașul ofensiv Florinel Coman, 21 de ani, potrivit site-ului Gazetei Sporturilor.

Share

Redacția Online 0 comentarii

31.10.2019 - 21:27

Becali a explicat că ar fi vorba ca City să-l redirecționeze pe Coman în Portugalia, la o echipă cu care patronul FCSB ar fi purtat discuții zilele trecute.

„Au fost niște discuții cu niște oameni pentru Coman. Era vorba ca Florinel Coman să fie cumpărat de un club deținut de City. Să fie luat prin acel club. Era vorba de o echipă din Portugalia, Sporting sau Porto. Nu mai știu sigur. Eu am cerut atunci 20 de milioane de euro. Acum vreau 30. Așa cresc eu prețul. Dacă mai dă două goluri la echipa națională, cer 50 de milioane.

Florinel Coman are 21 de ani și va crește mult. Va costa 200 de milioane în doi ani. Acum vreau 30 de milioane și 30% dintr-un viitor transfer”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.RO.

Cel mai probabil, clubul este Sporting Lisabona. În iulie, presa din Anglia a dezvăluit că oficialii portughezi și cei de la City s-au întâlnit pentru a discuta o posibilă colaborare.

Comentarii