PSG i-a fixat prețul lui Neymar. Suma amețitoare cerută de clubul francez

Clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain este dispus să renunţe la atacantul brazilian Neymar în schimbul sumei de 175 milioane euro cash, anunță presa sportivă din Spania.

Share

Rl online 0 comentarii

03.06.2020 - 21:39

Neymar a avut mai multe tentative în ultimii ani de a reveni la FC Barcelona, echipă de care s-a despărţit în vara anului 2017, când a semnat cu PSG, care a achitat clauza de reziliere a contractului internaţionalului brazilian cu gruparea de pe Camp Nou, în valoare de 222 milioane euro.

Înainte de declanşarea crizei coronavirusului, FC Barcelona îşi fixase foarte bine opţiunile pentru următoarea perioadă de mercato, dorind să formeze cel mai bun atac din lume în această vară, prin achiziţionarea lui Neymar şi a argentinianului Lautaro Martinez de la Inter Milano.

Parizienii şi-ar da acordul pentru plecarea lui Neymar, însă nu doresc să vorbească de schimburi de jucători şi vor să-l vândă pe brazilian doar în schimbul a 175 milioane euro cash.

FC Barcelona ar dori să-i includă în "operaţiunea Neyamar" pe francezii Antoine Griezmann, Samuel Umtiti sau Ousmane Dembele, pentru a ajunge la un acord cu PSG, însă parizienii vor doar bani pentru a-şi umple conturile şi a efectua transferurile de care au cea mai mare nevoie. Şi, din câte se pare, priorităţile oficialilor de pe Parc des Princes nu se află printre jucătorii clubului spaniol.

 

Comentarii