15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportPonturi utile pentru cei care pariază la Euro 2020

Ponturi utile pentru cei care pariază la Euro 2020

Peste doar câteva săptămâni se dă startul pentru cea mai importantă competiție fotbalistică din 2021: Euro 2020. După ce a fost amânat cu un an de zile din cauza pandemiei de coronavirus, Campionatul European are loc în perioada 11 iunie – 11 iulie, în 12 orașe europene.

Evenimentul este așteptat cu nerăbdare de toți microbiștii și mai ales de pasionații de pariuri sportive, care au ocazia să urmărească meciuri cu mize importante, cote avantajoase și șanse excelente de câștig.

Iată care sunt câteva ponturi utile pentru cei care pariază online la campionatul EURO 2020:

Pariuri antepost
Deși ne mai despart zile bune de începerea campionatului, casele de pariuri au deschis ofertele pentru pariuri antepost, pe care pasionații de pariuri sportive le pot plasa înainte de debutul meciurilor oficiale de la Euro 2020:

Pariază pe echipa câștigătoare la Euro 2020
24 de selecționate naționale participă la turneul final al Campionatului European de fotbal Euro 2020: Belgia, Italia, Rusia, Polonia, Ucraina, Spania, Franța, Turcia, Anglia, Anglia, Cehia, Finlanda, Suedia, Croația, Austria, Țările de Jos (Olanda), Germania, Portugalia, Elveția, Danemarca, Țara Galilor, Macedonia de Nord, Ungaria, Slovacia și Scoția.

Cele mai mari șanse în opinia comentatorilor sportivi și conform cotelor de la casele de pariuri le au Franța, Anglia, Spania, Germania și Belgia. Grăbește-te să pariezi pe echipa favorită ca să beneficiezi de cote avantajoase, pentru că odată ce se apropie începutul campionatului valoarea acestora poate să scadă semnificativ.

Pariază pe finala Euro 2020
Un alt pariu pe fotbal la Euro 2020 este cel pe finală: ce echipe se vor înfrunta, cât va fi scorul, cine va marca ș.a. Din cauză că sunt implicate multe variabile în determinarea echipei câștigătoare și în precizarea rezultatului exact, cotele pentru pariuri antepost sunt foarte bune, și mulți pasionați de fotbal plasează în prezent pariuri de acest tip.

Pariază pe cel mai bun marcator
Evenimentul din iunie strânge laolaltă cei mai buni jucători din Europa, iar titlul de golgheter al campionatului este disputat de nume celebre precum Robert Lewandowski, Zlatan Ibrahimović, Kylian Mbappe sau Cristiano Ronaldo.

Pariurile pe cel mai bun marcator sunt foarte căutate la casele de pariuri, pentru că au un grad înalt de atractivitate, dat de faptul că până în ultimul moment nu se poate spune cine va înscrie cele mai multe goluri.

Pariază pe echipele care se vor califica din grupe
Acest tip de pariuri este mai accesibil, pentru că se poate estima, măcar la nivel teoretic, ce șanse are fiecare echipă de a merge mai departe în faza optimilor. Se califică primele două din fiecare grupă, plus alte patru echipe, ocupante ale celor mai bune locuri 3 din grupe. 

Pariuri live
După începerea meciurilor de la Euro 2020 se pot plasa pariuri live pentru fiecare confruntare din faza grupelor, optimi, sferturi, semifinale și finală. Pasionații de pariuri sportive online pot să parieze pe scorul la pauză și la final, pe numărul de goluri, numele jucătorilor care marchează, numărul de cartonașe, faulturi sau faze fixe.

Microbiștii au la dispoziție o largă varietate de pariuri online, pe măsura spectacolului din teren și la înălțimea valorii echipelor participante. Fotbalul este cel mai iubit dintre sporturi, iar comunitatea celor care pariază pe fotbal este de departe cea mai pasionată dintre toate grupurile de pariori pe sporturi. Opțiunea de pariuri single este recomandată pentru sesiunile prelungite de betting, așa cum se anunță cele din luna de foc a Euro 2020. 

În ritmul alert al zilelor și nopților cu pariuri live pe fotbal, iubitorii fotbalului au acces la cote avantajoase, promoții personalizate și au posibilitatea să parieze de pe telefon, tabletă sau laptop, oricând se simt inspirați și norocoși.

Sursa foto: https://www.rawpixel.com/image/267308/image-rawpixelcom

Cele mai citite

Curățenia de primăvară bate la ușă! Pregătește-te cu produse profesionale care să-ți facă munca mai ușoară!

Anotimpul renașterii, cel în care revine prospețimea și aduce cu sine prospețimea și căldura, primăvara este și momentul ideal pentru a face curățenie în...

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...
Ultima oră
Pe aceeași temă