17.8 C
București
joi, 11 aprilie 2024
AcasăSportVIDEO. Victor Ponta, jenat de accidentarea suferită la picior

VIDEO. Victor Ponta, jenat de accidentarea suferită la picior

Premierul Victor Ponta a fost întâmpinat, marţi, Tirana, unde are loc Summit-ul Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est (SEECP), de către preşedintele Albaniei, căruia i-a cerut scuze că şchiopătează uşor şi i-a explicat că s-a accidentat în timpul unui meci de baschet, informează Mediafax.

“Îmi cer scuze, dar am jucat baschet şi sunt puţin…”, i-a spus Ponta preşedintelui albanez, arătând spre piciorul stâng.Victor Ponta s-a accidentat uşor, duminică, fiind lovit la piciorul stâng în timpul unui meci de baschet, medicii recomandându-i să evite deplasările lungi pe jos, pentru un interval de 24-48 de ore.

video: youtube.com

Citeşte şi: Ponta participă, marţi, la Summit-ul SEECP. Ce subiecte vor fi abordate

Premierul Victor Ponta se află la Tirana, unde participă la Summit-ul Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est (SEECP), alături de ministrul de Externe, principalele teme ale reuniunii vizând evoluțiile în plan regional și perspectiva europeană a statelor din Balcanii de Vest.

Conform Guvernului, Victor Ponta va vorbi despre importanța acordată de România consolidării procesului de cooperare regională, mai ales în contextul evoluțiilor politice din vecinătate, și va reafirma susținerea pentru continuarea procesului de extindere a UE, pe baza îndeplinirii criteriilor de aderare.

Ponta va susţine şi declaraţii de presă alături de președintele Bulgariei și cel al Albaniei.

Albania exercită în prezent preşedinţia SEECP, preluată de la România cu ocazia Summit-ului care s-a desfăşurat la Bucureşti, la 25 iunie 2014.

România este depozitarul Cartei SEECP şi, în prezent, face parte din Troica SEECP, alături de Albania şi Bulgaria.

Procesul de Cooperare în Europa de Sud-Est este forul politic cel mai important din regiune, la care participă Albania, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Grecia, Macedonia, Republica Moldova, Muntenegru, România, Serbia, Slovenia, Turcia, precum şi Kosovo.

 

 

 

Cele mai citite

Telefoanele Primăriei Sectorului 1, închise. Dan Podaru: Clotilde Armand trebuie să-și dea demisia! VIDEO

Serviciul de telefonie al Primăriei Sectorului 1 a fost suspendat pentru că nu a fost plătit. Într-un mesaj audio automat, Primăria Sectorului 1 le transmite...

Rusia – Ucraina, ziua 757: Zelenski spune că țara sa face progrese în producția de rachete și drone

Ucraina face progrese în producţia de rachete pentru a se apăra de Rusia, a declarat seara trecută preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski în mesajul său...

Joe Biden anunță cea mai semnificativă consolidare a relațiilor de apărare cu Japonia și Australia

Preşedintele american Joe Biden a anunţat miercuri cea mai semnificativă consolidare a relaţiilor de apărare cu Japonia de la Războiul rece şi o cooperare...
Ultima oră
Pe aceeași temă