17.8 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSportPonta: Băsescu şi-a bătut recordurile de ipocrizie

Ponta: Băsescu şi-a bătut recordurile de ipocrizie

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seară, în cadrul unei emisiuni la Antena 3, că afirmaţiile lui Traian Băsescu cu privire la legea insolvenţei sunt o dovadă de ipocrizie, fiindcă în 2009 ”s-a luptat împotriva mogulilor”.

”Acest specacol de crocodil bate recordurile de ipocrizie, ca lacrimile lui Stolojan”, a declarat Ponta. 
 
 
Premierul a spus că, în ultimii trei ani, diverse companii au intrat în insolvenţă pentru creanţe de 2,5 milioane euro şi că este răspunderea sa ca fiecare angajat sau ca fiecare firmă să plătească contribuţiile aferente.
”Romania nu mai poate fi împărţită între fraierii care plătesc taxe şi impozite şi şmecherii care nu plătesc”, a explicat prim-ministrul.
 
Ponta a ţinut să adauge că libertatea presei nu are legătură cu plata taxelor şi impozitelor şi că toate televiziunile serioase din România pot plăti angajaţilor lor taxele pentru sănătate, pensie şi şomaj.

”Avem firme cu foarte multe domenii care spun că plătesc taxe şi un şmecher de lângă mine, protejat de Băsescu, nu plăteşte nimic. Atunci nu mai plătesc nici eu. (…) Băsescu moare de grija celor de la Realitatea, nu au platit de doi ani, 37 de milioane de lei”, a adăugat Ponta. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă