Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Paul Anton şi Anji scapă de retrogradare după ce Amkar Perm a dat faliment

Federaţia Rusă de Fotbal (RFU) nu a acordat licenţa pentru prima ligă echipei Amkar Perm, din cauza lipsei garanţiilor financiare, iar proprietarul grupării, Ghennadi Şilov, a decis să lichideze clubul.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.06.2018 - 13:21

Potrivit presei ruse, de această situaţie va profita Anji Mahacikala, echipa lui Paul Anton, care se va menţine în prima ligă, deşi pierduse barajul cu Enisei.

Amkar Perm a terminat campionatul Rusiei pe locul 13 din 16 echipe şi a disputat barajul de menţinere/promovare în prima ligă cu Tambov, locul 4 în liga a doua, pe care l-a câştigat, cu 2-0 şi 1-0.

În schimb, Anji, locul 14 în prima ligă, a pierdut barajul cu Enisei, locul 3 în liga a doua, scoruri 0-3 şi 4-3, retrogradând.

După falimentul clubului din regiunea Ural, locul acestuia va fi luat de formaţia din Daghestan.

Gruparea Amkar Perm a fost fondată în 1994 şi a jucat în prima ligă din 2004 până în 2018. Cea mai bună clasare a acesteia a fost locul 4, în sezonul 2007/2008. În acel an, Amkar a disputat Cupa Rusiei, pierdută la penaltiuri în faţa celor de la ŢSKA Moscova.

Amkar Perm este al doilea club rus dizolvat în această lună, din motive financiare, după FC Tosno, care a ocupat locul 15 în prima ligă şi a retrogradat. Tosno câştigase, la 9 mai, Cupa Rusiei, după 2-1 în finala cu Avangard Kursk din liga a doua.

Comentarii

loading...