17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportNaționala de tineret, înfrângere la limită în Ucraina

Naționala de tineret, înfrângere la limită în Ucraina

Echipa antrenată de Adrian Mutu a făcut un meci modest, iar puţinele ocazii de gol s-au încheiat cu finalizări individuale, în locul altor soluţii mai bune.

Ucraina a fost aproape să deschidă scorul în minutul 15, la o mare greşeală a lui Haruţ, dar în cele din urmă a obţinut doar un corner.

România a avut doar două oportunităţi în prima parte, un şut al lui Ciobanu la colţul scurt, prins de portar (21) şi un şut al lui Măţan, blocat de defensiva gazdă (42).

Gazdele au ratat prin Nazarenko (32), care a reluat pe lângă poartă din poziţie bună, şi prin Bondarenko (37), care a şutat peste poartă de la 20 de metri.

Repriza a doua a fost una mai alertă, cu mai multe faze de poartă şi cu o echipă a Ucrainei mai incisivă, mutările făcute de selecţionerul Rotan aducând plusuri, spre deosebire de schimbările realizate de Adrian Mutu.

Cele mai mari ocazii ale gazdelor s-au consumat în minutul 70, când Vlad a respins mingea trimisă cu capul de Şevţov, pentru ca la cornerul care a urmat Popov să reia cu capul, Vlad a respins, iar Sirota a tras peste poartă.

Drăguş (75) a şutat la colţul scurt, dar portarul a fost din nou pe fază, după care Olaru (78) a tras din voleu în plasa laterală.

În minutul 79, Ţitaişvili a căzut în careul echipei noastre la un duel cu Marin, fără ca jucătorul echipei Pisa să îl atingă, iar arbitrul a dictat în mod eronat penalty, transformat de Buleţa (80).

România a căutat golul egalării şi a avut o mare ocazie, prin Paşcanu, dar mingea reluată de fundaşul nostru a lovit bara (83).

După acest rezultat, România ocupă locul al doilea în clasamentul grupei, iar marţi va juca pe teren propriu, împotriva Maltei, la Giurgiu.

 

Cele mai citite

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Deficitul bugetar a crescut, după primul trimestru

Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din Produsul Intern Brut după primele trei luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 35,88 miliarde de...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...
Ultima oră
Pe aceeași temă