România U21, la meciul cu Ungaria U21, FOTO: Facebook

Mutu a reușit să învingă Ungaria. Cine a contribuit decisiv

Echipa națională de tineret a României a învins sâmbătă seara reprezentativa similară a Ungariei cu scorul de 2-1, cu goluri le înscrise de Mățan și Pașcanu. Ungaria jucat mai bine de o repriză în 10 oameni.

Cătălin Șerban 0 comentarii

Actualizat: 27.03.2021 - 22:31

 Tricolorii mici au reușit sâmbătă seara să învingă în cel de al doilea meci de la Campionatul European U21 echipa de tineret a Ungariei cu scorul de 2-1.

În prima repriză cele două echipe au jucat pe contre, înregistrându-se ocazii importante la ambele porți. Andrei Vlad a avut două intervenții providențiale la șuturile maghiarilor, respingând de fiecare dată in extremis de la vinclu.

Tricolorii au ratat la rândul lor deschiderea scorului, de două ori prin Moruțan și o dată prin Ganea.

În minutul 42 maghiarii au rămas în 10 oameni, după ce Szoke a fost eliminat după al doilea cartonaș galben.

În minutul 50 arbitrul partidei a refuzat un penalty, în urma unui fault asupra lui Ciobanu. Maghiarii au deschis scorul în minutul 56 prin Csonka.

Replica tricolorilor dă rezultate în minutul 69, când Alexandru Mățan a driblat doi adversari și a șutat la colțul lung., pentru 1-1.

Golul victoriei i-a aparținut lui Alex Pașcanu, care a marcat din careul mic, la capătul unui corner.

Vlad a avut o intervenție decisivă în ultimul minut de joc și România a învins cu 2-1, acumulând 4 puncte în clasamentul grupei.

Comentarii