Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

MotoGP: Andrea Iannone a primit o suspendare de 18 luni

Italianul Andrea Iannone, pilotul echipei Aprilla la categoria MotoGP, a fost suspendat pentru o perioadă de 18 luni după ce a fost depistat pozitiv la o substanţă interzisă, în cursul anului trecut.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.04.2020 - 15:35

Controlul, efectuat cu ocazia Marelui Premiu al Malaeziei, din 3 noiembrie 2019, a evidenţia prezenţa unei substanţe aparţinând familiei steroizilor, Iannone fiind ulterior suspendat provizoriu

Potrivit unui comunicat al echipei Aprilia, instanţa disciplinară a FIM a acceptat teza expusă de avocaţii lui Iannone în cursul audierii care a avut loc pe 4 februarie, conform căreia contaminarea ar fi fost de origine alimentară, în timpul sejurului pilotului în Asia şi, deci, involuntară. însă a decis să-l suspende totuşi pe pilot.

"Acest scenariu deschide noi posibilităţi de apel pentru Andrea Iannone", precizează echipa italiană, care şi-a exprimat totodată "nedumerirea" în legătură cu decizia FIM de a-l sancţiona pe pilotul său, în ciuda absenţei unor probe concrete care să-l învinovăţească.

Andrea Iannone va putea reveni în competiţie în luna iunie 2021, însă are şi posibilitatea de a sesiza Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), pentru a obţine anularea suspendării sale.

Comentarii