Damila

Un club se desfiinţează în semn de protest, după ce Burleanu a fost reales preşedinte la FRF

Echipa de fotbal Damila Măciuca (locul 3 în Seria Vest a ligii a patra), a anunţat că se retrage din competiţie, iar echipa se va desfiinţa, informează, duminică, Digi 24.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 22.04.2018 - 16:49

Preşedintele echipei a anunţat că, prin această măsură extremă, vrea să tragă un semnal de alarmă.

AJF Vâlcea, la care e afiliată Damila Măciuca, a votat pentru Răzvan Burleanu la alegerea noului șef al FRF, dar Damila Măciuca nu acceptă acest rezultat.

"Alegerea lui Burleanu la şefia FRF pentru al doilea mandat reprezintă soclul eternităţii unui sistem corupt, fără viitor în FRF. Întrucât venirea lui Lupescu la conducerea FRF, o persoană cu o educaţie extraordinară, un caracter frumos, care ar fi putut schimba în bine destinul fotbalului românesc, nu s-a întâmplat, toţi membrii FC Damila Măciuca au decis astăzi, 20 aprilie 2018, suspendarea oricărei activităti sportive din cadrul Ligii 4, ca semn de respect şi solidaritate faţă de valorile adevărate ale fotbalului românesc, care au avut curajul să încerce schimbarea atât de necesară. Micii noastre comunităţi din comuna Măciuca, judeţul Vâlcea îi va lipsi bucuria sportului, dar apreciem că societatea românească are nevoie de o atitudine activă pentru orice faptă care afectează viitorul nostru. Dragi suporteri FC Damila Măciuca, vă mulţumim pentru toată susţinerea voastră şi vă asigurăm că vom găsi noi forme de exprimare si prin alte ramuri ale sportului decât fotbal!", a declarat președintele echipei Damila Măciuca, Lucian Munteanu, potrivit liga2.ro.

Retragerea acestei echipe din campionat este cu atât mai surprinzătoare cu cât Damila era în lupta pentru promovare, fiind în cărţi pentru a obţine un loc de baraj.

Comentarii