15.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSportMeci caritabil pentru pace. Legia - Dinamo Kiev, diseară la Varșovia

Meci caritabil pentru pace. Legia – Dinamo Kiev, diseară la Varșovia

Meciul caritabil dintre Legia Varșovia și Dinamo Kiev are loc diseară de la ora 21.30 (ora României) pe Stadionul din Varșovia.

Evenimentul va fi deschis cu imnul Ucrainei interpretat de Corul Popular Academic Național Ucrainean, numit după Hryhoriy Veryovka.

Cu această ocazie vor fi strânse fonduri pentru ajutorarea ucrainenilor afectați din cauza războiului. Fondurile vor fi folosite pentru a hrana și cazarea refugiați, dar și a celor care au rămas fără case.

„Mulți oameni din lume nu înțeleg pe deplin ce se întâmplă aici, așa că trebuie să transmitem aceste informații în toate modurile posibile. Și facem acest lucru, inclusiv desfășurarea Meciului pentru pace #StopWarInUkraine”, a declarat Kateryna Pavlenko, cântăreață ucraineană.

Evenimentul va fi difuzat de canalul TV polonez TVP, radiodifuzorii ucraineni 2+2, 1+1 International, Dynamo Kyiv TV, M1, platforme TV online precum 1+1 Video, Kyivstar TV, Vodafone TV și canalele YouTube ale FootballHub, Dynamo, TSN și UNIAN. Codul QR cu linkul către site-ul evenimentului va fi disponibil în timpul difuzării meciului.

Inițiatorii proiectului, Match for peace #StopWarInUkraine, sunt clubul de fotbal Dynamo și 1+1 media, unul dintre cele mai mari holdinguri media din Europa de Est. Proiectul este implementat cu asistența Ministerului Afacerilor Externe al Ucrainei, Ministerul Tineretului și Sportului, Ministerul Culturii și Politicii Informaționale al Ucrainei și Ministerul Politicii Sociale al Ucrainei.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Inteligența artificială de pe Apple va fi disponibilă în mai multe limbi

Apple a anunțat că va extinde numărul limbilor suportate de inteligență artificială, Apple Intelligence, începând cu anul viitor. Inteligența artificială de pe Apple va fi...

Zece ani de închisoare pentru stomatologul acuzat de agresiune sexuală asupra influenceriței Lolrelai

Dentistul acuzat de influencerița Ștefania Costache, cunoscută sub numele de Lolrelai, a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru agresiune sexuală și lipsire...

Drone ucrainene au distrus cel mai mare depozit cu rachete al rușilor

Surse ale Serviciului de Securitate al Ucrainei au declarat că depozitul stoca rachete balistice, inclusiv Iskanders, rachete antiaeriene, muniție de artilerie și bombe ghidate KAB Un atac cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă