Sergio Aguero sursa - Hepta

Manchester City caută un înlocuitor pentru Sergio Aguero. Messi, plus alte patru nume importante...

Manchester City își dorește să transfere un atacant la vară, după ce Sergio Aguero va părăsi echipa. Vârful din Argentina se află în ultimele luni de contract cu formația engleză și sunt șanse mici să semneze o nouă înțelegere.

Share

Gabriela Gheorghe 0 comentarii

10.02.2021 - 01:21

Conducerea lui City are o listă pe care se regăsesc numele a cinci fotbaliști care l-ar putea înlocui pe Aguero, jucător care ar putea să ajungă la FC Barcelona, informează jurnaliștii englezi.
Primul fotbalist de pe lista lui City este Leo Messi, starul argentinian a mai fost dorit de formația engleză și în vară, când a fost extrem de aproape de a o părăsi pe FC Barcelona.
Erling Haaland este dorit și el de Manchester City, dar și de alte formații de top. 68 de milioane de lire sterline este prețul norvegianului, însă echipa din Angia vrea să ofere 100 de milioane de lire sterline pentru a-l transfera pe atacant. 400.000 de euro este dispusă City să-i dea pe săptămână lui Haaland dacă va veni în Anglia.
Romelu Lukaku și Lautaro Martinez de la Inter Milano sunt și ei doriți de City. Danny Ings, fotbalist la Southampton se află și el pe lista formației engleze. 

Comentarii