23.9 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăSportLucian Duţă îi dă REPLICA lui Ponta: Nu sunt cercetat penal

Lucian Duţă îi dă REPLICA lui Ponta: Nu sunt cercetat penal

Lucian Duţă răspunde declaraţiilor premierului Victor Ponta în legătură cu numirea sa de către preşedintele Băsescu în Consilul Administrativ al CNAS şi susţine că nu este cercetat penal şi că nu s-a început niciun fel de urmărire penală pe numele său, potrivit Mediafax.

Lucian Duţă precizează, într-un comunicat că nu există nicio începere de urmărire penală de către DNA pe numele său.

El menţionează că există o plângere la DNA depusă de Corpul de Control al primului ministru Victor Ponta în legătură cu activitatea CNAS, o plângere care se află în analiză.

Citeşte şi: Ponta contestă numirea lui Lucian Duţă în Consiliul de administraţie al CNAS

“În concluzie, nu sunt cercetat penal, nu s-a început niciun fel de urmărire penală pe numele meu”, susţine Lucian Duţă.

“Îi adresez o întrebare publică lui Victor Ponta: De ce vă este frică de Lucian Duţă, domnule Victor Ponta? Pentru ca nu cumva, revenind în CNAS, să descopăr fraude, deturnări de fonduri şi proiecte blocate în ultimul an, toate afectând grav sistemul de sănătate, implicit oamenii?”, se încheie comunicatul.

Premierul Victor Ponta consideră că revenirea lui Lucian Duţă, o persoană cercetată penal pentru activitatea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, dar numit de preşedintele Traian Băsescu drept membru în CA al CNAS, reprezintă o situaţie de natură să împiedice buna funcţionare a instituţiei.

 

Cele mai citite

Democrații cer înlocuirea lui Joe Biden la alegerile prezidențiale din SUA, după dezbarea cu Trump

Performanța președintelui Joe Biden în dezbaterea pe scară largă împotriva fostului președinte Donald Trump a creat panică în rândul democraților. Actualul președinte al SUA...

Congres USR: Partidul își alege astăzi un nou Birou Național și candidatul la alegerile prezidențiale

USR îşi alege astăzi noua conducere a partidului, dar şi candidatul la prezidenţiale. Delegații USR se reunesc, la București, pentru Congersul partidului unde își vor...
Ultima oră
Pe aceeași temă