Iker Casillas se întoarce la Real Madrid

Iker Casillas, fostul portar al selecţionatei Spaniei, revine la Real Madrid, clubul la care a petrecut cea mai mare parte a carierei sale de fotbalist, urmând să ocupe funcţia de adjunct al directorului general al Fundaţiei Real Madrid.

Share

Rl online 0 comentarii

22.12.2020 - 20:58

Din acest post, el va putea coordona numeroasele activităţi pe care le efectuează fundaţia madrilenă, atât în Spania, cât şi în alte ţări, unde activitatea sa se va axa pe munca alături grupuri cu risc de excluziune socială.

În vârstă de 39 ani, Casillas s-a format ca jucător la clubul madrilen, fiind promovat la prima echipă a Realului în 1999. În cei 25 de ani petrecuţi pe Santiago Bernabeu, goalkeeper-ul a cucerit în total 19 trofee, între care cinci titluri de campion al Spaniei şi trei Ligi ale Campionilor. Alături de naţionala Spaniei, în care a adunat 167 de selecţii, el a cucerit titlul de campion mondial, în 2010, precum şi două titluri de campion European (2008, 2012).

Iker Casillas şi-a încheiat cariera de jucător la FC Porto, formaţie cu care a semnat după despărţirea de Real Madrid, în vara anului 2015.

Comentarii