16.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSportGeoana vrea sa impuna dizolvarea filialelor din Ardeal

Geoana vrea sa impuna dizolvarea filialelor din Ardeal

Biroul Permanent al PSD va lua astazi in discutie disputa privind decizia de dizolvare a unor filiale judetene.

Conducerea partidului vrea sa transeze acest subiect ca sa elimine disensiunile care ar putea avea loc la Consiliul National, iar subiectul central al acestui for executiv sa fie oferta de guvernare. Ieri, presedintele Mircea Geoana a declarat clar ca BPN va valida conducerile interimare ale organizatiilor unde au fost facute demiteri sau unde s-au inregistrat retrageri din functie. "Discutia este transanta. Deciziile Comitetului Executiv National se aplica. Iar contestatarii, sa fie sanatosi!", a sustinut acesta. La Mures, presedintele Geoana se chinuie sa-l impuna la conducerea interimara a filialei pe Alexandru Fratean. Cu cateva zile in urma, Biroul Permanent al PSD Mures l-a revocat din functia de presedinte interimar pe Fratean si l-a reales pe Ovidiu Natea, fostul lider care si-a dat demisia din cauza rezultatelor slabe la locale.

In asemenea situatie, Mircea Geoana a trimis o scrisoare catre PSD Mures, in care spune ca "domnul Alexandru Fratean, sub coordonarea lui Miron Mitrea, desemnat din partea conducerii centrale a PSD, va organiza activitatile privind reconstituirea Biroului Permanenet Judetean Mures". Alexandru Fratean declara cu putin timp in urma ca situatia, pentru el, "este confuza", deoarece ba este presedinte interimar, ba nu este. De alta parte, demisionarul Ovidiu Natea, dorit in continuare de filiala mureseana, nu doreste sa se mai intoarca in fruntea organizatiei.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă