29.8 C
București
luni, 1 iulie 2024
AcasăSportGeoană: Sunt complet relaxat, indiferent de politică, indiferent de ce citiţi în...

Geoană: Sunt complet relaxat, indiferent de politică, indiferent de ce citiţi în presă

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat marţi la un eveniment organizat de BNS, că indiferent de ce apare în presă, el este “complet relaxat cu privire la disputele din PSD în care este implicat”, potrivit Mediafax.

“Aveţin în mine un prieten pe termen lung, indiferent de politică, indiferent de ce citiţi în presă, sunt complet relaxat faţă de acest subiect”, le-a spus Mircea Geoană liderilor BNS la evenimentul organizat pentru marcarea a 20 de ani de la înfiinţarea acestei structuri sindicale.

El le-a vorbit acestora despre necesitatea reluării dialogului social şi despre “triunghiul stat-piaţă-mediul civic şi asociativ”.

“Dacă nu înţelegem că decredibilizarea sindicatelor reprezintă o slăbiciune structurală a statului, dacă nu înţelegem că atomizarea şi concursul de frumuseţe de către dumneavoastră reprezintă o vulnerabilitate strategică pentru statul român, că rinocerizarea politicii româneşti între partide, în interiorul partidelor şi între partide şi societate am ajuns într-un fel de democraţie de tip fast-food, am ajuns la un nivel de dialog şi de calitate a limbajului între colegii de partide, între partide şi între partide şi certăţeni care sunt de netolerat (…) Vreau să vă rog ca prieten şi partener şin în trecut şi în viitor, indiferent de poziţia pe care o am, o să o am sau dacă o să o am (…) mă lasă total rece! Nu poziţia în stat este importantă, ci crezul pe care îl ai, ci disponibilitatea de a înţelege că numai împreună putem depăşi acest moment extraordinar de dificil pentru România, pentru Europa şi chiar şi pentru prietenii şi aliaţii noştri americani”, a mai declarat Mircea Geoană.

La plecarea de la evenimentul care s-a desfăşurat în Palatul Parlamentului, Mircea Geoană a refuzat să dea declaraţii cu privire la informaţiile vehiculate în presă referitoare la intenţia sa de a înfiinţa o nouă formaţiune politică.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 859: Moscova susține că a distrus 36 de drone în vestul țării

Rusia a afirmat luni dimineaţa că a distrus în timpul nopţii 36 de drone ucrainene lansate asupra regiunilor din vest, la frontiera cu Ucraina. Sistemele...

Rusia – Ucraina, ziua 859: Moscova susține că a distrus 36 de drone în vestul țării

Rusia a afirmat luni dimineaţa că a distrus în timpul nopţii 36 de drone ucrainene lansate asupra regiunilor din vest, la frontiera cu Ucraina. Sistemele...

Cota jucătorilor români în Transfermarkt – noul târg de cai  

Lăsând deoparte ipocrizia, Campionatul European de fotbal a ajuns în minunata lume nouă un târg de cai. Echipa României, cu cea mai joasă cotă...
Ultima oră
Pe aceeași temă