12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSport”Fratele mai mic” sârb l-a bătut pe ”fratele mai mare” rus....

”Fratele mai mic” sârb l-a bătut pe ”fratele mai mare” rus. Nole campion la Australian Open

Djokovic s-a impus în 3 seturi, scor 7-5, 6-2, 6-2 și își continuă cursa de urmărire a lui Reger Federer și Rafael Nadal, în tentativa de a le depăși recordul de titluri de Grand Slam obținute în carieră.

Cei doi au la activ câte 20 de titluri, în timp ce Novak Djokovic are acum 18.

Odată cu această victorie Nole îl va depăși însă pe Roger Federer la numărul de săptămâni petrecute pe prima poziție a topului ATP.

Elvețianul deține recordul cu 310 săptămâni ca lider mondial, dar Djokovic și-a asigurat prezența pe primul loc până cel puțin pe data de 4 aprilie, când va totaliza 314 săptămâni ca număr 1 ATP.

Campionul de la Australian Open din acest an primește un premiu de 2.750.000 de dolari australieni (1.785.950 euro), cu 33,25% mai puțin față de anul trecut, în timp ce finalistului îi vor intra în cont 1.500.000 de dolari australieni (974.150 euro), ceea ce reprezintă o scădere de 27,36%.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Mari personalități artistice vor fi prezente la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu din iunie

Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) va aduce în România, în perioada 21-30 iunie, numeroase personalităţii mondiale...

Cum poți să consumi urzicile

Urzicile sunt la foarte mare căutare primăvara, iar asta mai ales datorită numeroaselor beneficii pe care le oferă pentru sănătate și nu numai. Prin...

Evită cele mai comune greșeli în deparazitarea internă a câinilor!

Sfaturile utile pentru o deparazitare cât mai eficientă a animalelor de companie Deparazitarea internă este o parte esențială a îngrijirii câinilor - aceasta contribuie la...
Ultima oră
Pe aceeași temă