21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportFotbalZeljko Kopic, înaintea meciului cu CFR Cluj: „Dacă vrem să câştigăm, trebuie...

Zeljko Kopic, înaintea meciului cu CFR Cluj: „Dacă vrem să câştigăm, trebuie să jucăm mai bine ca în ultimele meciuri”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, spune că pentru a câştiga partida din deplasare cu CFR Cluj, care va avea loc în această seară, formaţia sa trebuie să joace mai bine decât a făcut-o în ultimele două meciuri, ambele câştigate împotriva Farului şi Oţelului Galaţi.

„După aceste două victorii urmează încă un meci dificil. Ştim unde vom juca, CFR are multă calitate, a arătat un fotbal bun. A pierdut doar un singur meci, cel cu Rapid. I-am analizat pe adversari, vom fi pregătiţi de acest meci din punct de vedere tactic. Iar dacă vrem să câştigăm cu CFR, trebuie să jucăm mai bine ca în ultimele meciuri. CFR Cluj are un mare potenţial din punct de vedere ofensiv. Poate pune probleme oricărei echipe din Superligă, de aceea se şi luptă pentru primele locuri. Depinde de noi să găsim o soluţii pentru a juca împotriva lor. Noi în fiecare meci mergem să câştigăm punctele puse în joc, indiferent de locul nostru în clasament. Şi acum mergem la CFR să luptăm pentru a câştiga puncte”, a afirmat Kopic, joi, în cadrul unei conferințe de presă.

Tehnicianul nu se va putea baza în partida de astăzi pe Dennis Politic şi Costin Amzăr, ambii accidentaţi în etapa precedentă. „Cu siguranţă Dennis Politic nu va fi în lot pentru acest meci. În aceeaşi situaţie este şi Amzar, iar alţi doi jucători au probleme, vom vedea ce opţiuni avem în ceea ce îi priveşte. Am 27 de jucători în lot şi trebuie să îi respect pe toţi. Acum când avem indisponibilităţi este o bună oportunitate pentru ceilalţi să joace. Toţi fac parte din această echipă şi trebuie să îşi arate calitatea pe teren”, a explicat Kopic.

Chiar dacă a obţinut două victorii consecutive, antrenorul este de părere că jucătorii săi trebuie să muncească la fel de mult în continuare. „Este bine după două victorii, dar mai avem mult de muncit în continuare pentru că suntem încă în zona retrogradării. Sigur că suntem în formă, totul arată mai bine acum în jocul nostru. Dar, după cum spuneam, este nevoie de muncă atât în partea tactică, fizică, dar şi în cea mentală. Campionatul este dificil, iar în următoarele trei etape avem programate trei meciuri importante”, a menţionat el.

Dinamo și CFR Cluj joacă astăzi, de la ora 20:00, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în etapa cu numărul 27 a Ligii 1.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă