13.7 C
București
marți, 22 octombrie 2024
AcasăSportFotbalXavi, în discuții cu Manchester United pentru a-l înlocui pe Erik ten...

Xavi, în discuții cu Manchester United pentru a-l înlocui pe Erik ten Hag!

Presa internațională scrie că Xavi, fostul antrenor al Barcelonei, ar putea reveni mai repede decât se aștepta în fotbal, fiind în discuții cu Manchester United pentru a prelua locul lui Erik ten Hag.

Xavi s-a despărțit de Barcelona în vara anului 2023, după două sezoane și jumătate la cârma echipei, perioadă în care a readus clubul catalan în topul fotbalului spaniol. Antrenorul a anunțat inițial că își dorește să ia o pauză de un an pentru a se distanța de presiunea din fotbal, însă această pauză s-ar putea scurta considerabil.

Xavi, o posibilă nouă provocare în Premier League

Conform unor informații publicate de Sport.es și Daily Mail, Xavi a intrat în atenția lui Manchester United, care îl caută pe înlocuitorul lui Erik ten Hag. Clubul englez, aflat pe locul 12 în Premier League, ar fi avut deja două întâlniri cu tehnicianul spaniol, ultimele negocieri având loc săptămâna trecută, când o delegație de la United s-a deplasat la Barcelona.

În ciuda intenției sale inițiale de a face un pas în spate, Xavi ar fi deschis la ideea de a accepta o nouă provocare în Premier League, una dintre cele mai competitive ligi din lume. Deși nu există un acord oficial, discuțiile au fost confirmate de mai multe surse din presa internațională, iar Xavi este văzut ca unul dintre favoriții pentru preluarea echipei de pe Old Trafford.

Răbdarea cu Erik ten Hag a ajuns la final?

Erik ten Hag, actualul antrenor al lui Manchester United, se confruntă cu o presiune crescândă din partea conducerii și a fanilor. Echipa se află într-o perioadă dificilă, iar rezultatele slabe din campionat au alimentat speculațiile cu privire la posibila sa demitere.

În același timp, presa din Anglia susținea anterior că Thomas Tuchel, fostul antrenor al lui Chelsea, era favorit pentru a-l înlocui pe ten Hag, dar acesta a acceptat recent oferta de a prelua naționala Angliei din 2025.

În lipsa lui Tuchel, Thomas Frank, antrenorul lui Brentford, a devenit un alt nume vehiculat pentru preluarea echipei. Frank este apreciat în Premier League pentru munca sa la Brentford, pe care a reușit să o promoveze și să o mențină în prima ligă engleză.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Ciucă acuză un blat al PSD cu AUR: Mutarea a 10-20 de voturi/secție de votare pentru Simion

Nu este lipsit de relevanță cu cine câștigă, spune liderul PNL, Nicolae Ciucă, despre o posibilă victorie a lui Marcel Ciolacu în fața lui...

Cash-ul, haina care ține de cald tranzacțiilor

Sunt provocări care au un impact semnificativ asupra pieței imobiliare, dar și asupra economiei, în general. Nu trebuie să fii expert în finanțe, ca...

Gigi Becali, reacție după decesul tatălui lui Adrian Șut. „Și mie mi-a murit tatăl. A murit, l-am îngropat, la revedere”

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut o reacție controversată în legătură cu absența mijlocașului Adrian Șut, care și-a pierdut recent tatăl. Gigi Becali, reacție controversată Becali...
Ultima oră
Pe aceeași temă