19.6 C
București
marți, 17 septembrie 2024
AcasăSportFotbalVan Dijk anunță planurile de viitor! „Te gândești la tot felul de...

Van Dijk anunță planurile de viitor! „Te gândești la tot felul de lucruri!”

Virgil van Dijk, despre viitorul la Liverpool: „Te gândești la tot felul de lucruri”.

Virgil van Dijk, fundașul olandez al lui Liverpool, este în ultimul an de contract cu clubul de pe Anfield, iar viitorul său a devenit subiect de speculații. Deși există incertitudini, van Dijk și-a exprimat dorința de a rămâne un lider pentru echipă.

Lider la Liverpool și la națională

Van Dijk, în vârstă de 33 de ani, a fost o piesă esențială atât pentru Liverpool, cât și pentru naționala Olandei, fiind considerat unul dintre cei mai reprezentativi jucători ai generației sale. După victoria Olandei în fața Bosniei și Herțegovinei, scor 5-2, fundașul a abordat întrebările legate de viitorul său.

„Sunt încă Virgil van Dijk, marele lider, la ambele echipe, și cu siguranță vreau să rămân așa pentru următorii doi ani. Sunt om, am și emoții. Începi să te gândești la tot felul de lucruri. Mai ales după eliminarea cu Anglia la EURO 2024 în ultimul minut”, a spus van Dijk.

Olandezul a vorbit deschis despre emoțiile trăite după acea eliminare, mărturisind că a avut momente de îndoială în acea noapte, care au ridicat întrebări cu privire la viitorul său internațional. „Poate a părut ca și cum ar fi fost ultimul meu meci internațional. Am avut îndoieli în acea noapte”, a adăugat fundașul.

După acele momente de reflecție, van Dijk a precizat că vacanța și timpul petrecut alături de familia sa l-au ajutat să se calmeze și să își regăsească echilibrul.

Van Dijk urmează să revină pe teren sub comanda lui Arne Slot pentru a pregăti următoarele confruntări din Premier League și UEFA Champions League.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Maia Sandu a prins cutremurul din România în direct la televiziunea publică Moldova 1

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a reacţionat cu calm luni, când un cutremur produs în România învecinată a zdruncinat studioul în care dădea un...

CFR accelerează proiectele de reabilitare: Două linii feroviare, aproape de modernizare

Durata pentru elaborarea proiectului tehnic și execuția lucrărilor va fi de 72 de luni Compania Națională de Căi Ferate "CFR" S.A a anunțat că două...

O apreciată doctoriță din Iași, găsită decedată în camera de hotel. Decesul este învăluit în mister

O apreciată doctoriță din Iași, care era și profesoară la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, a fost găsită decedată în camera unui...
Ultima oră
Pe aceeași temă