19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportFotbalRomânia U-19 a încheiat Turul de Elită cu o înfrângere

România U-19 a încheiat Turul de Elită cu o înfrângere

Naționala României U-19 a pierdut ultimul meci disputat în Grupa 1 a turului de elită al Campionatului European de fotbal Under-19 din 2023. Tricolorii antrenați de Alexandru Pelici au fost depășiți de echipa Franței cu scorul de 4-2.

Franța a început în forță, iar în primul sfert de oră și-a asigurat rapid un avantaj de două goluri. Pop a redus din diferență pentru tricolori, însă Doue a dus scorul la 3-1 înainte de pauză.

În partea a doua, în minutul 58, Borza a trimis mingea în bară. Venit de pe banca de rezerve, Atanas Trică a marcat pentru România, iar Ben Seghir a stabilit scorul final în urma unei lovituri de la 11 metri.

În meciul precedent, România câștigase cu 3-1 în fața Irlandei de Nord, după înfrângerea cu 0-4 suferită în primul meci, contra Norvegiei. De altfel, nordicii sunt cei care au obținut calificarea din grupa României, cu victorii pe linie la Turul de Elită.

Turneul final va avea loc în perioada 3-16 iulie și va fi găzduit de Malta.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă