22.2 C
București
vineri, 14 iunie 2024
AcasăSportFotbalRomânia U-19 a încheiat Turul de Elită cu o înfrângere

România U-19 a încheiat Turul de Elită cu o înfrângere

Naționala României U-19 a pierdut ultimul meci disputat în Grupa 1 a turului de elită al Campionatului European de fotbal Under-19 din 2023. Tricolorii antrenați de Alexandru Pelici au fost depășiți de echipa Franței cu scorul de 4-2.

Franța a început în forță, iar în primul sfert de oră și-a asigurat rapid un avantaj de două goluri. Pop a redus din diferență pentru tricolori, însă Doue a dus scorul la 3-1 înainte de pauză.

În partea a doua, în minutul 58, Borza a trimis mingea în bară. Venit de pe banca de rezerve, Atanas Trică a marcat pentru România, iar Ben Seghir a stabilit scorul final în urma unei lovituri de la 11 metri.

În meciul precedent, România câștigase cu 3-1 în fața Irlandei de Nord, după înfrângerea cu 0-4 suferită în primul meci, contra Norvegiei. De altfel, nordicii sunt cei care au obținut calificarea din grupa României, cu victorii pe linie la Turul de Elită.

Turneul final va avea loc în perioada 3-16 iulie și va fi găzduit de Malta.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Salariul mediu net din România a ajuns la 5.217 lei

Câştigul salarial mediu net din România a ajuns la 5.217 lei, în luna aprilie a acestui an, în creştere cu 32 lei (+0,6%) faţă...

Analiză privind voturile nule la alegerile din 9 iunie

EFOR a analizat situația voturilor nule la alegerile din 9 iunie 2024. Numărul acestora a fost unul dintre cele mai mari raportate la numărul de...

Candidat unic sau fiecare cu turta lui?

Românii se întreabă cine va fi noul președinte. Din lecția istoriei, știm că alesul trebuie să aibă firmanul plătit la zi. Dar dacă Înalta Poartă...
Ultima oră
Pe aceeași temă