11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportFotbalRomânia U-19 a încheiat Turul de Elită cu o înfrângere

România U-19 a încheiat Turul de Elită cu o înfrângere

Naționala României U-19 a pierdut ultimul meci disputat în Grupa 1 a turului de elită al Campionatului European de fotbal Under-19 din 2023. Tricolorii antrenați de Alexandru Pelici au fost depășiți de echipa Franței cu scorul de 4-2.

Franța a început în forță, iar în primul sfert de oră și-a asigurat rapid un avantaj de două goluri. Pop a redus din diferență pentru tricolori, însă Doue a dus scorul la 3-1 înainte de pauză.

În partea a doua, în minutul 58, Borza a trimis mingea în bară. Venit de pe banca de rezerve, Atanas Trică a marcat pentru România, iar Ben Seghir a stabilit scorul final în urma unei lovituri de la 11 metri.

În meciul precedent, România câștigase cu 3-1 în fața Irlandei de Nord, după înfrângerea cu 0-4 suferită în primul meci, contra Norvegiei. De altfel, nordicii sunt cei care au obținut calificarea din grupa României, cu victorii pe linie la Turul de Elită.

Turneul final va avea loc în perioada 3-16 iulie și va fi găzduit de Malta.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă