23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportFotbalAlexandru Pelici a anunțat lotul preliminar al reprezentativei U19 pentru Turul de...

Alexandru Pelici a anunțat lotul preliminar al reprezentativei U19 pentru Turul de Elită

Selecționerul naționalei U19 a României, Alexandru Pelici, a anunțat lotul de jucători cu care va aborda meciurile (22-28 martie) din cadrul Turului de Elită, ultima etapă a calificărilor înaintea Campionatului European.

În septembrie 2022, naționala U19 a reușit calificarea la Turul de Elită după ce a terminat pe primul loc, fără înfrângere și fără gol primit, grupa de calificare alcătuită din Austria, Lituania și Letonia. Acum, România face parte din Grupa 1, alături de Franța, Norvegia și Irlanda de Nord. Gazda meciurilor de calificare va fi Franța.

Primele clasate din cele 7 grupe de la Turul de Elită vor obține calificarea la Campionatul European U19 din această vară. Turneul final va avea loc în perioada 3-16 iulie și va fi găzduit de Malta.

Lotul preliminar selecționat de Alexandru Pelici:

PortariDavid Dincă (Clubul Sportiv al Armatei Steaua)Ștefan Lefter (CS Corvinul 1921 Hunedoara)Valentin Velcea (Venezia U19 / Italia)Mihai Ciontoș (AFC Progresul 1944 Spartac)

FundașiDavid Maftei (Unirea Dej)Robert Sălceanu (Gloria Buzău)Adrian Grigore-Huideș (Albacete Balompié / Spania)Răzvan Pașcalău (U.S. Lecce / Italia)Ștefan Duțu (Farul Constanţa 2)Andrei Borza (Farul Constanţa)Mark Kovacs (AFK Csikszereda)Alexandru Șuteu (Gloria Buzău)Tudor Moțiu (CSC Dumbrăvița)Andrei Dorobanțu (AFC Unirea 04 Slobozia)

MijlocașiAlin Boțogan (AFC Unirea 04 Slobozia)David Sala (Universitatea Craiova)Alexandru Musi (Politehnica Iași)George Leață (CSM Slatina)Vlasti Martinovic (Farul Constanţa 2), Denis Bujor (AFC Unirea 04 Slobozia)Cătălin Vulturar (U.S. Lecce / Italia)Eduard Radaslavescu (FCSB)Omar El Sawy (AFK Csikszereda)Rareș Pop (UTA Arad)Adrian Maziu (Farul Constanţa)Ionuț Costea (AFC Progresul 1944 Spartac)

AtacanțiRareș Burnete (U.S. Lecce / Italia)Atanas Trică (Clubul Sportiv al Armatei Steaua)Gabriel Fulga (Unirea Dej)

Programul partidelor:

  • 22 martie, ora 15:00: Norvegia U19 – România U19
  • 25 martie, ora 15:00: România U19 – Irlanda de Nord U19
  • 28 martie, ora 15:00: România U19 – Franța U19

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Grav accident auto pe DN2 – E85, în Vrancea! Opt persoane, rănite în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz

Opt persoane au fost rănite, vineri, la intersecţia DJ 205 R Coteşti cu DN2 - E85, în urma coliziunii dintre un microbuz de transport...

România aniversează 20 de ani de apartenență la NATO. Mesajul președintelui Klaus Iohannis

La celebrarea a 20 de ani de la aderarea României la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord, președintele Klaus Iohannis a declarat că NATO este...
Ultima oră
Pe aceeași temă