32.6 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSportFotbalReal Madrid, regina Europei pentru 15-a oară! Cine a fost ales cel...

Real Madrid, regina Europei pentru 15-a oară! Cine a fost ales cel mai bun jucător al meciului de pe Wembley

Fundașul spaniol Dani Carvajal, marcatorul primului gol din finala Ligii Campionilor, câștigată de Real Madrid cu scorul de 2-0 în fața Borussiei Dortmund, a fost ales cel mai bun jucător al meciului disputat sâmbătă seară pe Wembley.

Real Madrid a cucerit pentru a 15-a oară trofeul Ligii Campionilor, după ce a învins-o pe Borussia Dortmund cu scorul de 2-0, sâmbătă seara, în finala desfăşurată pe Stadionul Wembley din Londra. 

Fundaşul dreapta spaniol a deschis scorul în minutul 74 printr-o lovitură de cap, după un corner executat de Toni Kroos.

Dani Carvajal şi croatul Luka Modric s-au alăturat legendarului Paco Gento, fiind singurii care au cucerit trofeul de şase ori. De altfel, Carvajal şi Modric sunt jucătorii cu cele mai multe trofee în era Champions League, şase fiecare.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Cod galben de furtuni în 19 județe până mâine; căldură în Capitală

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică, valabilă până vineri dimineaţa în aproape jumătate din ţarăConform prognozei...

Cisiordania: Un soldat israelian a fost ucis și unul rănit în timpul unui raid militar

Un soldat israelian a fost ucis şi unul a fost grav rănit în timpul unui raid militar în Cisiordania, a anunţat armata, citată de...

Bulgaria vrea ca UE să intervină într-o dispută cu Macedonia de Nord

Bulgaria caută să implice Uniunea Europeană în disputa sa cu Macedonia de Nord în ce priveşte menţionarea etnicilor bulgari în preambulul Constituţiei ţării vecine,...
Ultima oră
Pe aceeași temă