8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalReal Madrid a zdrobit-o pe Girona, dar și-a pierdut omul providențial. Jude...

Real Madrid a zdrobit-o pe Girona, dar și-a pierdut omul providențial. Jude Bellingham s-a accidentat

Real Madrid a învins-o fără drept de apel pe Girona, cu scorul de 4-0, sâmbătă, pe Santiago Bernabeu, în derby-ul etapei cu numărul 24 din campionatul de fotbal al Spaniei.

Clubul madrilen a făcut o nouă demonstraţie colectivă şi a readus cu picioarele pe pământ mica echipă catalană, care spera la victorie în capitală pentru a putea visa în continuare la primul său titlu de campioană a Spaniei.

Vinicius Junior a deschis scorul în minutul 6, Bellingham a înscris o dublă, în minutele 35 și 54, iar Rodrygo a închis tabela în minutul 61.

S-a rupt Bellingham

Din păcate pentru madrileni, Jude Bellingham s-a accidentat în repriza a doua și a fost înlocuit de Diaz. Mijlocașul englez a suferit entorsă la glezna stângă care l-ar putea ţine pe tuşă mai multe săptămâni.

Real nu a precizat durata indisponibilităţii celui mai bun marcator al său, dar conform presei spaniole acesta ar putea lipsi cel puţin trei săptămâni.

FOTO: Facebook Real Madrid C.F.

Bellingham va fi astfel indisponibil pentru meciul din prima manşă al Ligii Campionilor cu Leipzig, de marţi, precum şi pentru partidele din La Liga cu Rayo Vallecano şi Sevilla.

Grație acestui succes, Real Madrid s-s distanțat la cinci puncte de Girona, ocupanta locului secund.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă