25.6 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSportFotbal„Pregăteam meciul cu Botoșani!” Întrebat dacă s-a uitat la PAOK-FCSB, Șumudică a...

„Pregăteam meciul cu Botoșani!” Întrebat dacă s-a uitat la PAOK-FCSB, Șumudică a avut o reacție savuroasă

Marius Șumudică a declarat că nu s-a uitat la meciul PAOK Salonic-FCSB 0-1, deoarece era preocupat cu pregătirea partidei de campionat cu FC Botoșani.

Deși partida din Grecia a fost un moment important pentru FCSB, antrenorul a subliniat că prioritatea sa este meciul din campionat.

Șumudică, antrenorul lui Rapid, a explicat că a ales să nu urmărească meciul din cupele europene pentru a se concentra pe antrenamentele și strategia necesară pentru confruntarea cu FC Botoșani. „Este un subiect care nu mă interesează, nu m-am uitat la meci, dacă vreți să vă spun adevărul. Printre puținele meciuri pe care nu le vizionez. Nu m-am uitat la meci, pregăteam jocul cu Botoșani, cred că era mai important pentru mine. Am aflat rezultatul la final, m-am mai uitat pe la televizor, le transmit felicitări, bravo lor și sperăm ca, într-un viitor apropiat, să mergem și noi în cupele europene și să bucurăm fanii”, a declarat Marius Șumudică la conferința de presă de azi.

Fără victorie în Giulești

În ciuda succesului obținut de FCSB în fața PAOK, Marius Șumudică a reafirmat importanța meciurilor din campionat, mai ales în contextul competițiilor interne. El a evidențiat că, pentru el, a fost esențial să se concentreze pe strategia echipei sale și pe pregătirea corespunzătoare pentru meciul din deplasare.

De asemenea, patronul FCSB, Gigi Becali, a comentat situația, aducând în discuție rivalitatea dintre antrenorii din fotbalul românesc. Becali a afirmat că nu va anunța titularii echipei sale din teama că Răzvan Lucescu, antrenorul rival, ar putea anticipa tactica utilizată.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Jumătate dintre români nu economisesc pentru bătrânețe, avertizează economiștii

Aproximativ 50% dintre români nu au economii pentru pensie, o realitate alarmantă, avertizează economistul Radu Crăciun, într-un interviu acordat HotNews. Această situație este cauzată, în...

Suspendare drastică pentru fotbalistul care și-a mușcat adversarul de gât!

Atacantul Milutin Osmajic, de la Preston North End, a primit o suspendare de opt meciuri, după ce a mușcat de gât un adversar în...

Cheloo, despre fosta iubită a lui Spike: „Te-ai mai îngrășat, îți stă bine”

Teodora Nedelcu, fosta iubită a artistului Spike, a revenit pe scena emisiunii iUmor, provocând reacții surprinzătoare din partea juraților. Cheloo, despre fosta iubită a lui...
Ultima oră
Pe aceeași temă