10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportFotbalNeymar s-a decis! Unde vrea să își încheie cariera starul lui PSG

Neymar s-a decis! Unde vrea să își încheie cariera starul lui PSG

Internaţionalul brazilian Neymar vrea să îşi încheie cariera la clubul francez Paris Saint-Germain, de care este legat prin contract până în vara anului 2027.

În vârstă de 31 de ani, Neymar nu ia în calcul o despărţire de echipa pariziană în această vară şi nici la finalul sezonului următor, aşa cum s-a speculat în ultima perioadă în mass-media internaţională.

Dacă îşi va duce până la capăt actuala înţelegere cu PSG, Neymar va petrece în total zece ani pe Parc des Princes.

Atacantul brazilian este cel mai scump fotbalist al planetei începând din august 2017, când Paris Saint-Germain a acceptat să plătească suma de 222 de milioane de euro, contravaloarea clauzei de reziliere a contractului lui Neymar cu fostul său club, FC Barcelona.

Evoluţiile sale în tricoul lui PSG nu s-au ridicat întotdeauna la nivelul aşteptărilor, şi din cauza deselor accidentări, acesta fiind unul dintre motivele pentru care conducătorii clubului francez nu s-ar opune unei despărţiri de Neymar, care încasează un salariu de 36 de milioane de euro pe sezon.

În vârstă de 31 de ani, Neymar este în prezent indisponibil, după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale la glezna dreaptă, vineri la Doha, în Qatar.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă