21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportFotbalMeci nebun pe Mestalla! Real Madrid a remizat cu Valencia, după ce...

Meci nebun pe Mestalla! Real Madrid a remizat cu Valencia, după ce arbitrul a fluierat finalul înainte ca Bellingham să înscrie

Real Madrid a remizat în deplasare, scor 2-2, cu Valencia, la capătul unui meci tensionat, în care englezul Jude Bellingham a fost eliminat în prelungiri, după o fază controversată.

Încurajate puternic de cei 47.427 de spectatori prezenţi în tribune, gazdele au condus cu 2-0 după o jumătate de oră de joc, graţie reuşitelor lui Hugo Duro (27) şi Roman Iaremciuk (31).

Aflat la meciul cu numărul 250 în tricoul Realului, brazilianul Vinicius i-a salvat pe „galactici” cu o „dublă”, reușită în minutele 45+5 și 76.

Partida s-a încheiat în haos, după ce arbitrul a fluierat finalul jocului în plină acţiune, în timp ce Jude Bellingham a marcat (90+9). Englezul a protestat și a văzut cartonașul roșu.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă